• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    MIDNIGHT_78
    MIDNIGHT_78 --- ---
    HALCYON: Diky. :)
    MIDNIGHT_78
    MIDNIGHT_78 --- ---
    Má tady prosím někdo 10 seminek nějaké CBD odrůdy? Cim méně THC, tím lépe.....
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    pokud to chceš do vapíku, tak ti stačí imho extrakt alá medovej haš, případně to promíchat s drcenou palicí/ skuffem a umoulat z toho plastik. do vapíku bych glycerol/propylenglykol nedával. Pokud to chceš do e-cig, tak tam ten glycerol využiješ na ten "dým" (což není nutné) a částečně to zakonzervuješ a oxydace bude pomalejší (nejlépe v lednici).

Vem čistý líh, přidej drcený palice, protřepávej pár minut (čím dýl, tím víc znečištěný, ale i silnější to bude, top kvalita je medově zlatá), přefiltruj, líh destiluj, případně jen odpař. (destilace, příp. zpětná kondenzace ti ušetří dost lihu, v případě 96% to je více než žádoucí), odpaření/ destilaci zastav v momentě, abys to dokázal vylít z nádoby (případně dolej další macerát a opakuj destilaci), přidej přiměřeně glycerolu (dle toho jak to chceš silný), odpařuj dále, čichem poznáš, že se už neodpařuje alkohol, zrakem poznáš, že se začíná odpařovat glycerol (začne kouřit jak na diskotéce), a hotovo. v domácích podmínkách to většinou 100% mechanicky neodfiltruješ, pak to zasírá hlavy e cig.
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    EXCITE: rozpusti, asi to bude chtit trochu zahrat. primo susinu bych do glycerolu neextrahoval, je dost polarni, pujde tam chlorofyl a spol....
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    XCIDER: otazka je, rozpustí se ten extrakt v tom glycerolu?

Nnapadlo mne, nedalo by se v tom glycelorulu povařit trochu sušiny,že by se do něj potřebné lákt yvylouhovaly?
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    EXCITE: nedelal, ale uz jsem to resersoval a asi zkusim. pry staci jen extrakt rozpusteny v glycerolu, poradne prefiltrovany aby v tom nebyly castice
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    XTALIBAN: jo, dával jsem z mezistěn do kokosovýho tuku. Právě jak píše Ještědman kvuli kozistenci,trochu i kvůli vůni.

Dělal jsem někdo nějakou směs na vaporizování, která by se dala použit v těch odpařovacích vaporizérech? Nebo prodává to někdo?
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    RODWY: ja som teraz sadil CBD autowhitewidow od Dutchpassion, ale je to tam 1:1 s THC...
    RODWY
    RODWY --- ---
    nekdo pls tip na osivo s vysim obsahem CBD?diky
    pripadne rizky
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    vosk tak nějak od oka, do kokosáku to je dobrý kvůli konzistenci a prodlouží to dobu vstřebání, udělá to takový film. stačí fakt troška
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    LITTLEPUNKK: hlavne kvůli konzistenci. Myslim ze vosk moc léčivé účinky nema. To spis propolis, ale ten nemam.
    LITTLEPUNKK
    LITTLEPUNKK --- ---
    XTALIBAN: uff , kdysi jsem včelí vosk do masti z kok. oleje přidával ,jen kvůli konzistenci a myslím že to bylo 80g vosku na 3litry oleje . Ale ruku do ohně bych za to nedal. Jde o to co od toho čekáš - léč. učinky vosku a nebo jen tu změnu konzistence...každopádně tím že kokosák má tak nízký bod tání lehko to zkusíš . Rozehřívat lék. vazelínu a hrát si sní je horší...
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    Dělali jste nekdy mast do které jste přidávali včelí vosk ? Vím ze se to obcas dela, pokud ano prosim o doporučení (poměr atd). Mast uz mam hotovou (kokosovy olej) a zapoměl jsem vcas nastudovat a přidat ten včelí vosk a přijde.mi to skoda ho tam nepridat.

Btw s materialem sem tam daval i eukaplitove listy (susene, ale stale radne aromatické) tak jsem zvědavý zda se v masti nejak projevy :)
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    REPLIKANT: výtažek (RSO) z indiky, užívat ústně a postupně snižovat opiáty, až to bude možné (úměrně tomu, jak se postupně budou zvyšovat dávky výtažku). Výtažek ideálně užívat s lupulinem, myrhou a kadidlem (metoda Jindřicha Bayera).

Na silné bolesti, záněty a podezření na přechozenou boreliozu samotné CBD jistě neuškodí, ovšem podle mého názoru ani výrazně nepomůže.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    LEXONE: tady bych se bál psychotickyho ucinku THC v kombinaci s opiaty, říkáš, že už teď halucinuje. Co by ale šlo je převaha CBD, které má antipsychoticky účinek. Nevím do jaký míry mu to prospěje, ale zkusit se to dá.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    CNV: já mám za to, že CBD samo o sobě bolest neutlumi, bude působit možná protizánětlivě a možná přispěje ke zlepšení, ale bolest jako takovou neutlumi. Proti bolesti pomůže vysoký obsah THC. Tady bych zvolil model, nějaký osvědčený "pain killer" a zkusil pro začátek vaporizovat, jestli ten pocit vůbec dá. Když jo,tak připravit výtažek, kapsle, čípky, cokoliv.
    LEXONE
    LEXONE --- ---
    CNV: a co epiduralni katetr? Tata ma metastaze do patere a fentanyl mu nezabiral, mel myslim az 100, ted si picha morfin a zatim dobry, jde to jen do bederni patere narozdil od toho fentanylu, kterej se ted snazime snizit na minimum, protoze je posledni tyden zmatenej, teda jestli mu to neudelal ten tramal co ihned vysadil, jinak kdyz uz sem pisu, myslite, ze ma cenu jeste davat konopnej vytazek kdyz obcas halucinuje a je dezorientovanej nebo mu to v hlave udela jeste vetsi zmatek, bere na to tiapridal momentalne
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    CNV: Aha. Pokud je to takhle, tak bych asi pritlacil a pridal ty BZD. A CBD klidne taky. Nejucinnejsi jsou asi cipky pro tenhle pripad, delame myslim 100 a 200 mg. Zbytek posta.
    CNV
    CNV --- ---
    BOB_GALLOWS: Tady o detox nejde, je to fakt hodně starší osoba a prostě už to bude brát (lepit) do smrti. Problém je, že to moc nezabírá, záda bolej a nálada nic moc, i když se snaží - chronická bolest prostě deptá. Hledám doplňkové možnosti ke konvenční léčbě, která už došla na hranice možností.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam