• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHIFFIMarihuana jako lék - léčivé konopí
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    LEXONE: tady bych se bál psychotickyho ucinku THC v kombinaci s opiaty, říkáš, že už teď halucinuje. Co by ale šlo je převaha CBD, které má antipsychoticky účinek. Nevím do jaký míry mu to prospěje, ale zkusit se to dá.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    CNV: já mám za to, že CBD samo o sobě bolest neutlumi, bude působit možná protizánětlivě a možná přispěje ke zlepšení, ale bolest jako takovou neutlumi. Proti bolesti pomůže vysoký obsah THC. Tady bych zvolil model, nějaký osvědčený "pain killer" a zkusil pro začátek vaporizovat, jestli ten pocit vůbec dá. Když jo,tak připravit výtažek, kapsle, čípky, cokoliv.
    LEXONE
    LEXONE --- ---
    CNV: a co epiduralni katetr? Tata ma metastaze do patere a fentanyl mu nezabiral, mel myslim az 100, ted si picha morfin a zatim dobry, jde to jen do bederni patere narozdil od toho fentanylu, kterej se ted snazime snizit na minimum, protoze je posledni tyden zmatenej, teda jestli mu to neudelal ten tramal co ihned vysadil, jinak kdyz uz sem pisu, myslite, ze ma cenu jeste davat konopnej vytazek kdyz obcas halucinuje a je dezorientovanej nebo mu to v hlave udela jeste vetsi zmatek, bere na to tiapridal momentalne
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    CNV: Aha. Pokud je to takhle, tak bych asi pritlacil a pridal ty BZD. A CBD klidne taky. Nejucinnejsi jsou asi cipky pro tenhle pripad, delame myslim 100 a 200 mg. Zbytek posta.
    CNV
    CNV --- ---
    BOB_GALLOWS: Tady o detox nejde, je to fakt hodně starší osoba a prostě už to bude brát (lepit) do smrti. Problém je, že to moc nezabírá, záda bolej a nálada nic moc, i když se snaží - chronická bolest prostě deptá. Hledám doplňkové možnosti ke konvenční léčbě, která už došla na hranice možností.
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    CNV: pak to budou zrejme transdermalni naplasti s fentanylem. Dobra zprava je, ze fent. ma kratky polocas rozpadu, takze fyz. abst. priznaky trvaj 1-2 tydny. Spatna zprava je, ze to bude monumentalni peklo. Malinko pomoct muze Klonidin, pripadne BZD, jen na ten tyden ale. Z vysokych davek fentanylu bych se sel detoxovat do spitalu, je to vyrazne pohodlnejsi...
    CNV
    CNV --- ---
    BOB_GALLOWS: Nevím přesně lék, ale náplasti to jsou. Taky si myslím, že konopí v takovém případě moc nezabere, ale i kdyby to zabralo jen jako placebo efekt magické lahvičky na tu úzkostlivost, taky dobrý :)
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    CNV: Pokud je na opiatech, CBD nepomuze :( Muze malinko pomoct prekonat detox, ale projevi se az po odezneni abstinencnich priznaku... Co to je zac, fentanyl naplasti?

Prinejhorsim nejaky CBD mam, cisty i full spectrum pripravky. V tyhle zemi nekomercni, ale rad pomuzu.
    CNV
    CNV --- ---
    Uměli byste poradit, který komerční CBD olej koupit? Bylo by to pro starší osobu s chronickými bolestmi zad (užívá opiáty v už docela velkých dávkách) a lehce úzkostlivou povahou. Projíždím e-shopy a nejsem z toho moc moudrá.
    DA_ANDRACKA
    DA_ANDRACKA --- ---
    REPLIKANT: testovali mu roztrousenou sklerozu?
    Proti bolesti by pomoct mohlo. Zkus mu sehnat phoenixovy kapky z CBD konopi.pripadne se na me obrat na podzim,az mi dozraje.abys mu mohl/a z toho varit,pect, udelat tinkturu
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Ahoj, mam na vas prosbu o radu. Tata (67) ma posledni mesic problemy s otoky koncetin, provazene bolestmi a snizenou hybnosti, byl 14 dni v motole, ale nevi si snim rady, asi nelecena bolerioza, ale vysledky vsech desitek testu rikaji ze je vsechno v poradku. Dobira ted dvoje antibiotika, kazdy den dva prasky na bolest. Nelepsi se to. Ted uz zase nemuze skoro hybat prsty a pohyb po byte o berlich nemozny. Vubec nevim co snim. Napada me, jestli by mohlo pomoci konopi aspon proti bolesti? Diky za kazdy podmet ci nasmerovani a radu, nazor!
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    DA_ANDRACKA: tak nejakej cbd automat, na to je času dost
    DA_ANDRACKA
    DA_ANDRACKA --- ---
    KOOXIK: no ja mam trochu problem,ze nejsem ted v cr a potrebovala bych naky easy reseni, jako predat kytku,dve kamosovi a on mi to hodi na zahradu....
    KOOXIK
    KOOXIK --- ---
    DA_ANDRACKA: já teď začínám taky klíčit CBD semínka, tak uvidím co z toho bude
    DA_ANDRACKA
    DA_ANDRACKA --- ---
    Prosim,nemate nekdo dve uz treba nakliceny rostliny ci rizky CBD? Moje CBD kytka chcipla hned po vykliceni a fakt ji potrebuju pro fenku jako prevenci dalsich nadoru a pro sebe na artritidu. Samozrejme se odmenim. Mozna by to jeste stihlo seminko...?
    MTO
    MTO --- ---
    Račte inhalovat konopí! V Brně otevřeli světový unikát, pacientům pomůže od bolesti - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/...-pacientum-pomuze-od-bolesti-45415?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp

"V Brně v úterý otevřeli světovou raritu. Ve fakultní nemocnici u svaté Anny pacientům pomáhá od bolesti inhalace konopí. Jihomoravští lékaři chtějí projekt dál rozvíjet."
    SALE
    SALE --- ---
    Finančník vyměnil Wall Street za pole s konopím a neprodělal — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/.../2429176-financnik-vymenil-wall-street-za-pole-s-konopim-a-neprodelal
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    archivní RSO (medium: DME)

EATHAT
    EATHAT --- ---
    VYHULENY_UFO: kaaamo mluvis mi z duse...tuhle jsem nad tim premejslel:D je to tak i s hasisem...:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam