• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMABridge - kde hrajete, jak hrát online, systémy atd.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    FRONEMA: pisu report trochu zpozdene... ale bylo to super :)primo na vse probiha z vetsiny vyuka pro zacatecniky. potom co zavreli skolu jsme se presunuli do blizke hospody a hrali az do pulnoci... a bylo to super..

hned na druhy den me pozvali na turnaj... prisli s nama par zkusenejch hracu... dostala jsem do dvojice hrozne fajn kluka... netrhal mi hlavu kdyz jsem to pokonila ale vzdycky srozumitelne vysvetlil co melo byt lepe... zkoncli jsem 6. z 10. párů.

jinak jak jsem si prohlizela nastenku tak ten clovekktery nas na vse ucil se tam objevoval na fotkach z mistrovstvích s medailí na krku a ostatní co prisli hrat s nama novackama se tam vyskytovali (byt s mensi frekvenci) taky..

celkove hrozne doporucuju kdo si chcete zahrat zitra vyrazit se mnou :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    dneska jsem zjisila že na VSE funguje bridzovy klub tak se tam jdu dneska podíat... je to od sesti do deviti na husinecké... kdyby jse se chtel nekdo pridat bylo by o fajn
    KATCH
    KATCH --- ---
    FRONEMA: jj, tak to ja taky, on se u nas vetsinou hraje acol, akorat ze muj bridzovy partner je kanadan, tak se vzdy desim s jakym systemem na me kdo vyrukuje :D
    jeje, ja si toho taky nepamatuju :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KATCH: acol... ale musim rict ze uz si to uplne presne nepamatuju
    KATCH
    KATCH --- ---
    FRONEMA: tak to se nekdy domluvime :) jaky pouzivas drazebni system?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    tak jsem dosala chut na bridge a halajsem na BridgeBase.... koho tam mohu potkat? jem tam jako Cantarella
    KATCH
    KATCH --- ---
    ROUMEN: joo, to si jeste pamatuju :D jen mi na tom vadilo, ze nekterej stych je cenej, jinej ne a ten system licitace, vetsinou jsem se dostavala do situace, ze jsem byla nucena rikat neco, cemu jsem neverila, ze to uhraju, protoze jinak by se to nehralo, proste zlatej bridz
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    KATCH: Je to skoro jako bridge, ale jen ve trech. Akorat se misto drazba rika licitace a hraje se to jen 32 mariasovejma kartama :-)
    KATCH
    KATCH --- ---
    ROUMEN: aha, ja marias nikdy nehrala, teda jednou a nebavilo me to.
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    KATCH: To je klasicka mariasnicka hlaska, kdyz nekdo dlouho vaha s vynosem: "Tak uz jednu vynes a rekni ze ti vypadla"
    KATCH
    KATCH --- ---
    ale musim pochlubit, vcera se mi povedlo vydrazit a pak uhrat velkej slam, teda ona to nebyla az tak moje zasluha, bez pana profesora bych to nikdy nevydrazila, ale neudelala jsem pak chybu v sehravce, nadhera, historicky uspech :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    :))
    KATCH
    KATCH --- ---
    FRONEMA: no to ja jsem se taky stydela, ale muj partner vzdycky rika, hraj, kdyztak reknes, ze ti to vypadlo :D
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KATCH: ja bych se stydela ze mu to kazim:)
    KATCH
    KATCH --- ---
    FRONEMA: na nyxu ne, ja hraju v bridzovem klubu, kde je vetsina lidi o dooost starsich nez ja, coz samozrejme neubira na zabave, jen ze na nyxu nebudou
    ma to samozrejme sve vyhody, je vyborny mit za partnera nekoho s 30 lety zkusenosti, to se to pak hraje :D
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    vyborne znas nekoho z nyxu kdo taky hraje? nazen je sem a domluvime se:)
    KATCH
    KATCH --- ---
    FRONEMA: u me spis online, v realu je to samozrejme lepsi, ale ja nejsem ten prazak a pochybuju o tom, ze budu jezdit hrat bridz do Prahy, ale pokud by to bylo dobre nacasovane, jsem tam stejne skoro kazdej tyden, tak by se to dalo spojit :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KATCH: kdyby se sesli lidi mohli bysme si zahrat.. at uz online nebo se sejit..
    KATCH
    KATCH --- ---
    FRONEMA: jsem pro, ale o bridzi se neda podle me moc mluvit, ci psat, ten se musi hrat.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KATCH: je ten nejlepsi cas to zase rozjet:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam