PEDRO: kde to tam je?
TIGRE: souhlasím s tím, že uvařit si doma má kouzlo, jenže konkrétně u pho funguje jakási
economy of scale, která u jiných pokrmů tolik nefunguje - bun cha si klidně schystáš pár porcí, ale vařit pho tak, aby to bylo autentický pho a abys to v pár lidech snědl, dost dobře nejde.
Když jsem byl ve Vietnamu, nachomejtnul jsem se jenom ke kurzům vaření z mořskejch potvor, který tu jdou sehnat jenom mražený nebo v cenovejch relacích, který se vymykají mým příjmům, takže jsem odolal. Tam to přišlo na 20 dolarů, tady vejlet do Sapy bez vaření a bez fundovanýho nákupu surovin s panem Kucielem bratru za 27 UDS a kurz vaření pho pro vyvolené za 45... haha!
Ale možná by se to holkám dalo navrhnout, ať udělají něco jako to, co popisuješ... schválně, jak zareagujou. Mě by tohle přišlo dost přínosný.