• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    MRMNK: že by v YamYam vyměnili kuchaře ? loni to bylo děs a hrůza i kafe jsem obsluze vratila, jak bylo hnusný ? ...máte někdo bližší info ?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MAKROUSEK: Jo, to je přesně ono :-)))
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    SAMOUT: Jiste myslis Orange Moon, nikoli Lemon Leaf?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    LA_PIOVRA: Díky
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Nedávno před kinem Lemon Leaf na Floře, žena jakési krevetové curry bo co, viz. foto. Tuší někdo, co je to zač ty zelené lusky?

MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    GEJSHA: Ale houby s voctem, to psal nejakej hipster, co je linej zkouset novy veci a tak jenom nasleduje, co mu nekdo rekne.
    GEJSHA
    GEJSHA --- ---
    Vietnamská jídla jen tak někdo uvařit neumí. Poradíme, kam na ně zajít v Praze a kam ne | life.ihned.cz - Jídlo
    http://life.ihned.cz/jidlo/c1-55207290-trikrat-prazsky-vietnam
    D13
    D13 --- ---
    KALTY: diky, mozna jsem mel upresnit...nemrazeny...nejak tomu mrazenymu moc neholduju
    KALTY
    KALTY --- ---
    D13: Thai obchod u Míráku
    Ale mražený.
    D13
    D13 --- ---
    poradi prosim nekdo, kde v Praze kupovat kafrovy limetky?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    EXTREME: To už mě napadlo, jen mi přišlo, že je sojovka tak slaná, že i když jí uberu, tak to moc poznat nebude :).
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    VOY: asijsky potraviny v Korunni.
    EXTREME
    EXTREME --- ---
    SALVATOR: ked to mas slane tak by som dal menej ustricovej omacky alebo light sojjovky.

VOY: daju sa kupit v sape.
    VOY
    VOY --- ---
    EXTREME: Jeste me napadlo, daji se nekde taky koupit ty puffs? Ja jsem teda myslel, ze tuhle texturu to tofu ma kdyz ho fritujes...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    EXTREME: Tak sem to neska dělal k večeři a super. Jenom dotaz, ale: máš to taky tak hrozně slaný?
    VOY
    VOY --- ---
    EXTREME: Vida, tak tomu susi co casto vidam v ruznych stir fries se rika tofu puffs. Zas jsem o neco chytrejsi :-).
    EXTREME
    EXTREME --- ---
    VOY: mozes pouzit ake chces - ake mas najradsej. najviac mi chuti ak pouzijem makke(soft) ale super je to aj s tofu puffs. tvrde tofu mi nechuti ale v pripade krize sa da pouzit.

to makke - soft tofu maju v sape, neviem kde inde ho predavaju mozno niekto bude vediet..
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    EXTREME: to je fer :) ... mimochodem ta omacka (seasoning+water) plus jeste ryzova mouka na trosku zahusteni je vyborna omacka na zluty nudle, staci je pak uz jen doplnit treba sparenym spenatem, posypat jarni cibulkou a easy dobrota je na taliri

posledni dobou si na takovych jednoduchostech ulitavam, jedna/dve ingredience, za 10minut uvarino a max spokojenost :)
    VOY
    VOY --- ---
    EXTREME: Kdyz bych tohle chtel udelat tak kde/jaky tofu koupit? Nikdy jsem to doma sam nedelal...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam