• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    chybej mi tam horky okurky :)
    jinak moc dobry, ty plny stoly dobrot mi chybej ..
    TOMINA
    TOMINA --- ---
    omáčkový ráj.. jeden krám, čtyři regály

Gudrun - horní fotka vlevo cibule, vejce, kořeni, vpravo houby, koriandr, koření, omáčky
    dolní fotka vlevo tomu říkáme pálivej pes, dole okurka a nevím s čím, vpravo to tmavý sladkopálivej bůček, polévka tofu, šitake

sojovky.jpg (873864 B)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ulovila jsem na poli male baby kukuricky. Nasla jsem recept na manchurian baby corn, coz vypada popularni a typicke, ale na nas moc smazene. Tak jsem spojila dva recepty a vyslo z toho vyborne lehke stir fry, takze pristi rok pry musime na pole zas. Z konzervy by to urcite nebylo ono.

Broccoli and Baby Corn Stir-fry ( Chinese Cooking ) recipe | Chinese Recipes | by Tarla Dalal | Tarladalal.com | #324
    http://www.tarladalal.com/Broccoli-And-Baby-Corn-Stir-fry-(-Chinese-Cooking-)-324r

Easycooking: Babycorn Stir-fry
    http://www.divyascookbook.com/2010/10/babycorn-stir-fry.html

TOMINA:
    TOMINA: identifikovat nektere ty veci na stole by se dalo? Zvlast by me zajimali na hornim obrazku ty dve predni jidla a na dolnim pak to ve predu a v pravo, to tmave. Vypada to luxusne. A to ovoce je jednou ananas a podruhe co?
    VXP
    VXP --- ---
    da se nekde v centru prahy koupit Banh Cam?

Kulička v kuličce - Banh Cam recept - Labužník.cz
    http://www.labuznik.com/recept/kulicka-v-kulicka/

nebo pro ty kulicky musim vzdycky az do SAPY? :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    TOMINA: TOMINA: dal bych si říct :)
    TOMINA
    TOMINA --- ---
    a k tomu jedna z večeří.. tisíc a jedno překvapení :-)

TOMINA
    TOMINA --- ---
    jeden z obědů ve Fujianu..

MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    LENGYANG: Myslim, ze se ta hospoda jmenovala Ponte nebo tak nejak.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    LENGYANG: to nevim... ale neco tam urcite byvalo, vizte do ruznejch parket vyryty napisy jako 'bordeaux' :]
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    JUANITA: to je tam co bývalo Starsano ?
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MAKROUSEK: parada, diky za referenci.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    JUANITA: Diky za tip, moc moc dobre. Vrele doporucujeme.
    DJOULSSS
    DJOULSSS --- ---
    MRMNK: WaHoU!!!!
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    dneska mango salat s krabima tycinkama :)

recept:
    krabi tycinky, zrale mango, rajce, jedna mensi jarni cibulka, koriandr - vse nakrajet na hodne drobno (krome manga a tycinek)
    osolit, promichat, dochutit ryzovym octem a ryzovym vinem, popr troskou citronu

CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    MACHALIK: v Brne jednoznacne smazene kureci maso a la Sanghaj s medovou omackou, moje asi vubec nejoblibenejsi jidlo... :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Sleduju tenhle klub už třeba rok a jsem věru vděčnej za Brno.
    MINOU
    MINOU --- ---
    GEJSHA:
    Dnes jsme v Anglické vyzkoušeli pho bo tai a minulý týden tofu s fazolovými klíčky a hovězí s fazolkama. Všechna jídla byla strašně mastná... Paní je moc milá, ale ten mladší chlap je dost nepříjemný a zákaznický servis mu teda neříká vůbec nic... škoda... Pho jinak docela dobrá, ale mám ji radši V Gorazdovce , na který neplave vrstva tuku a do který si můžu dát plátky naloženého česneku... A když už mají restauraci se sezením, tak by se šikla i milá obsluha, a ne to dělat dál jako bistro s objednávkou u kasy (mně to přijde divný...).
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    GEJSHA: jo, dobry. ale uz jsem tam mel dost podprumerny kureci neco; chtel jsem zmenu a nevyplatilo se. maso bylo mistama imho nedodelany.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    GEJSHA: Jojo. Vrele doporucuju, skvele Bun Cha i to jejich Pho Bo je stejne, ne-li lepsi, nez na Jiraku. A da se tam sednout!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam