• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    * * * Anketa: Jaký používáte wok či pánev a jak jste s nimi spokojeni???

Na nástěnce najdete:
    - OBCHODY - - odkazy a adresy obchodu, at uz kamenych ci internetovych, take odkazy info kde sehnat cerstve ryby
    - RESTAURACE - - odkazy a adresy restauraci
    - KUCHARKY A INFO NA NETU - - jak se starat o Wok, klice na asijske suroviny, odkazy na stranky s recepty ci informacemi
    rozbalit záhlaví
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ZUZKAOU: a nemají toalety. Proto nemají sezení a proto jednorázové nádobí.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    WIL_M: no spíš nebudou mít dostatečné zázemí na hygienu a mytí nádobí.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    PEDRO: takový nařízení fakt existuje? kromě toho, že to nedává smysl, tak je to fakt uf :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TIGRE: pokud ne, tak jsem dosáhla velmi podobného efektu s domácí majolkou s velkým podílem žlouktu (cca 1 na 1dcl oleje - tuším že slunečnicového nebo rýžový - prostě něco chuťově neutrálního), kam jsem přidávala rýžový ocet, trošku víc to osladila a především solila práškovým dashi. A ten maj třeba na Francouzské.
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    ESTEN: do plastu zacali jidlo davat kvuli hygiene...ze pry nejsou restaurace, tak musi pouzivat prave plast
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    GUDRUN: ja tam chodil na pho, bejvalo jedno z lepsich v praze. Uz pred casem mi prislo, ze kvalita sla dolu, a pak (asi pred pul rokem) ho zacali nalejvat do plastovejch "misek", ze kterejch se ani neda poradne jist. Tak jsem na ne zanevrel..

MAKROUSEK: tak pho v ha noi dobry.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ESTEN: prijde ti, ze se zhorsili? V cem? mam to kousek od prace, jim tam casto, posledni dobou jen bun bo nam bo a prijde mi porad super.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Nevíte někde, kde a jestli se prodává v Praze Kewpie?

WIL_M
    WIL_M --- ---
    Arbesovo náměstí, vietnamské bistro Ocean Blue. Některá jídla dělají na thajský způsob a jsou vážně skvělá. webovky nemají, zato nejmilejší a nejkrásnější servírku z asijských bister ano :)

https://foursquare.com/v/ocean-blue/4fd4878ce4b0a1f007321240
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    GEJSHA: do not like
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    nevim jestli to tu uz probehlo,ale je nova vyborna asijska restaurace N.ebo v Perlovce ;)
    NEB.O Restaurace
    http://neborestaurace.cz/
    GEJSHA
    GEJSHA --- ---
    JUANITA: tak snad to do té doby zalepí Binh Minh:)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    JUANITA:
    GEJSHA: tak pondeli gud lak, maji od stredy. :]
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    MAKROUSEK: zkusim, diky.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ESTEN: Ha Noi.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    GEJSHA: cool, jdu tam.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    kam mam jit na dobry pho bo, co nejbliz jiraku? To bistro na jiraku slo do kopru a v anglicky maj v nedeli zavreno :/

ARMADA
    ARMADA --- ---
    BONGMAN: mám podobnou zkušenost (pokud je to YY na vyšehradě)
    GEJSHA
    GEJSHA --- ---
    Hlásím nové bistro v Holešovicích. Hned v pondělí tam mířím na oběd, tak podám další hlášení.)
    Contatc Us
    http://vietnamfoodsh.cz/contact.html

Menu
    http://vietnamfoodsh.cz/menu.html
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    BONGMAN: Ne.
    BONGMAN
    BONGMAN --- ---
    vim že diskuze o restauraci Yam Yam tady už nějaká proběhla ale já se prostě nemůžu udržet a musím vám sděli svůj zážitek -
    takovou šlichtu sem fakt nečekal
    za to co servírujou se nebojej říci o relativně slušnou sumičku a co člověk dostane? no thajské to asi sice bylo ale chyběla tomu oná svěžest čerstvé suroviny co na thajském jídle tak miluju. Nevim jestli sem měl zrovna smůlu na jídlo tak by mě zajímalo - mám jim dát ještě šanci?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam