• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    už jsem tady s tím kdysi otravoval a pak to dokonale zazdil a už to tady nevidím :(

jak se jmenuje ta omáčka, co se dává k voňavé křehké kachně nebo kuřeti, prosím? hledám na ni recept. slibuji, že si to už uložím děkuji:)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    GUDRUN: nema
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    IKA: nakonec jsme zustali na národní, chtěli jít do pizzerie v pasáži Metro, a zjistili jsme, že místo toho je tam Pho Vietnam. Ale máma trvala na pizzerii, takže jsem ještě neotestovala. Nevím ale, jestli mají něco společného s těmi ve Slavíkově, jméno imho stejné, ale grafika jiná... spíš ne asi.
    IKA
    IKA --- ---
    GUDRUN: Viem že sa pýtaš na niečo iné, ale keď ide primárne o tú lokalitu a ázijské jedlo (keďže už ste testovali aj nejaké indické), mohlo by byť aj japonské jedlo? Mash hana je blízko Hradčanskej.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    GUDRUN: aha, afaik tam nic neni.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    JUANITA: nemusí to být evropštější, máma je zvyklá z tržnic, jen by bylo super kdyby to bylo na dochod od Hradcanske...
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    ESTEN: viděl jsem tam partičky lidí, co si nosí vlastní lavory na pho... já to tedy ještě neudělal, ale skutečně to do "normálního" nádobí jako dřív dávat nesmějí.

Co se mě týče, mají tam nejlepší tofu s rajčatama, co jsem kdy jedl... dal jsem si pár referenčních, ale tohle jejich je nejlepší. A hlavně mají luxusní zálivku...
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    GUDRUN: takovy 'evropstejsi' z vietnamu je miss saigon.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    není nějaké na hradčanské? chtěla bych vzít mámu na vietnamské jídlo a vzhledem k tomu, že jezdí na lístky, tak se nám to nechce prodražovat. Minule jsem ji vzala na tu Indii kousek od toho železničního přejezdu, před křižovatkou s Mařákovou, a atmosféra nic moc, jídlo nemohu moc hodnotit, dobré, ale v indické kuchyni se nevyznám. Chtěla bych něco lepšího.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    já doufám dnes vyzkouším to nové vietbistro na sedmičce, jsem docela zajímavý některý ty věci v tom jejich menu na stránkách vypadají moc zajímavě!
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    bumbo nambo na jiřáku ano, pho ani náhodou.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GUDRUN: njn, mě to dost nakrklo, příště si to holt zkontroluju ještě v tom bufetu...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KID_MCHUTT: mam bun bo nam bo podruhe tehle tyden a nemohu teda souhlasit, masa mrte, nudle super, zelenina super. Mozna vecer to bejva horsi, ze uz to dojizdej, nevim, ale na obedy si fakt nemam na co stezovat.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GUDRUN: no, já tam včera večer měl bun bo nam bo a musím teda říct, že jak jsem tam chodil rád, včera mě zklamalo - zjevně začali šetřit masem (čtyři kousky na porci teda nic moc), nudle byly lehce oschlé. Nicméně, protože jsem si ho odnesl a jedl doma, nemohl jsem to reklamovat.
    EXTREME
    EXTREME --- ---
    TIGRE: maju ju v tom okamurovom japonskom obchoode v dejvicich - http://www.japafoods.cz/omacky/qp-mayonaise-500g
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    ZUZKAOU: díky za tip! :)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    PEDRO: chapu ze to nedelaji dobrovolne, to ale na veci bohuzel nic nemeni :/
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ZUZKAOU: a nemají toalety. Proto nemají sezení a proto jednorázové nádobí.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    WIL_M: no spíš nebudou mít dostatečné zázemí na hygienu a mytí nádobí.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    PEDRO: takový nařízení fakt existuje? kromě toho, že to nedává smysl, tak je to fakt uf :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam