prinesla jsem si z Malesic okru, bird chillies, perillu, koriandr, krevety mrazene, tofu, sojove klicky, fazolove lusky, citronovou travu a bok choy. Mám na to jen dvě večeře pro dva lidi, aby se snědlo všechno, co se nezmrazí a na krevety máme chuť. Pak jsem mimo domov. Rýži, koření, nudle i kokosové mléko mám. Napadlo mě curry s kokosovym mlekem a krevetami s ryzi a k tomu okru s chilli, a druhy den nějaký experiment na pánvi rýžovými nudlemi, sójovými klíčky, fazolovými lusky, tofu a k tomu teplý salát z bok choy. Citrónová tráva vydrží. Jen nevím, co s tou perillou a koriandrem, jsou toho megasvazky a na všechna vietnamská jídla, co znám, bych musela dokupovat spoustu surovin, takže by mi zase jiné zůstalo ladem. Nemusí to být ortodoxní, jen nějaká rozumná a dobrá kombinace, budu ráda za rady a inspiraci.