úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Asijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
TIGRE
---
---
18:56:57 3.11.2012
3 odpovědi
+7
ad rybí omáčky o kterých tu byla před časem řeč - vyzkoušel jsem teď (na doporučení zelináře) rybí omáčku stylu "mam nem" - což je kalná omáčka k namáčení nebo jako zálivka a musím říct, že klobouk dolů, něco tak lahodnýho bych od fish sauce nečekal. použil jsem ji i na marinádu na hovězí stirfry spolu s citronem a trochou třtinového cukru a taky geniální! Dnes si v tom budu asi máčet teriyaki burger s hranolkama :)
SALVATOR
---
---
17:40:09 3.11.2012
+2
ZUZKAOU
: Vyříznout. Nebo použít kurkumu i na zbytek podlahy.
CHESUS
---
---
12:22:07 3.11.2012
ZUZKAOU
: olejem ... ?
ZUZKAOU
---
---
10:30:35 3.11.2012
2 odpovědi
Nějaý tip, jak zbavit kuchyňskou linoleum skvrn od čerstvé kurkumy? Silná zásada nezabrala.
MILHAUZ
---
---
17:18:42 2.11.2012
MILHAUZ
: podle tohohle deleni by to jejich pho "s rajskym masem" bylo nejspis gau nebo nam. protoze me prislo, ze to je spis maso z klizky.
MILHAUZ
---
---
14:31:24 2.11.2012
1 odpověď
+1
jinak tady neco k pho a ruznym variacim:
http://www.lovingpho.com/pho-corner-everything-pho/pho-pronunciation-how-to-order-pho-in-vietnamese/
MILHAUZ
---
---
14:30:36 2.11.2012
TIGRE
: ...plus ten svazek 500 EUR bankovek :-)
TIGRE
---
---
10:20:18 2.11.2012
1 odpověď
+4
já si vždycky představím tu situaci, když bych se vrátil načatej z tahu domu, v hale by na me vybafl tenhle oltar a ja bych predky osmelil o cigara, redbulla, whisku a keksy a druhý den by mě rodina vydědila :)
MILHAUZ
---
---
23:17:10 1.11.2012
MINOU
: diky, tady jsem k tomu neco malo nasel:
http://www.vietspring.org/religion/philosophy.html
MINOU
---
---
19:07:16 1.11.2012
1 odpověď
MILHAUZ
: To je oltář předků.
EXCITE
---
---
11:07:18 1.11.2012
Jinak včera jsem náhodně zavítal do veganské restaurace Loving Hut v galeri Butovice a musim rict,ze jidlo by si zaslouzilo porcelánové talíře a ne plastáky.. Probehli Jarní závitky, Wonton tasticky, Aulac nudle a vse na jednicku.
EXCITE
---
---
10:53:33 1.11.2012
ZUZKAOU
: ok, díky jsem koupil celkem velkej pytel a to asi bude muset vydrzet nějakej pátek. Mám tohle:
ZUZKAOU
---
---
10:45:05 1.11.2012
1 odpověď
EXCITE
: tak ta vydrží téměř neomezeně - je to slané A fermentované a dokud to nepřevaříš, tak tam původní mikroorganismy žádného dalšího mikroba nepustěj.
Sklenici misa od probia už mám v lednici alespoň dva roky.
PAN_SPRCHA
---
---
10:39:28 1.11.2012
MRMNK
: tak když je tam 50% soli, musí to něco vydržet
EXCITE
---
---
10:39:19 1.11.2012
1 odpověď
a když jste u těch past, jak dlouho vydrží v lednici pytel otevřený Miso pasty?: )
MRMNK
---
---
10:33:40 1.11.2012
1 odpověď
jj, pasta je neznicitelna, taky sem se divil :)
FLU
---
---
10:18:56 1.11.2012
MAEDHROS
: nevim jak fazolova pasta, ale samdzang mam v lednici otevreny uz vice nez rok a bez problemu. pokud to nechytne plisen tak je to imho neskodne.
PAN_SPRCHA
---
---
10:08:07 1.11.2012
+1
MAEDHROS
: to nikdo neví, jelikož i chytlá chutná pořád stejně
MAEDHROS
---
---
23:43:51 31.10.2012
2 odpovědi
Jak dlouho zhruba vydrží otevřená bean paste v ledničce? Ať tuším, do kdy to spotřebovat...
TIGRE
---
---
21:09:43 31.10.2012
MILHAUZ
: hele jistej si nejsem, ale myslím si, že by to mohlo být pho bo kho, ale hádám, nevím.. :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam