MUI: Udržování teploty mají snad i ty nejobyčejnější rice cookery - tedy já mám model z tržnice, který má čudlík na zapínání varu, ale ohřívá dokud je zapojený do sítě. Podobné modely jsem pozoroval u většiny kamarádů.
Vaření v páře je fajn (tedy já mám prostě jen děrovaný nástavec, co se dá strčit mezi hrnec a pokličku). Uvítal bych spíš hustou síť menších děr, nějaký aspoň trochu nepřilnavý povrch, a aby ty nástavce byly tak tři (a šly postavit na sebe do pater). V jednopatrovém nástavci se dají udělat knedlíčky (ze zmraženého polotovaru, jsme líný, ale šly by i čerstvé) tak pro dva lidi, nebo pro tři lidi, pokud mají být spíš jako jeden z mnoha chodů. Výhodou je, že můžeš dělat knedlíčky i zatímco se vaří rýže. (Spíš při menším počtu knedlíčků a větším množství rýže, kdyby se nad vařící se rýži naštosovalo víc pater s knedlíčky, nejspíš by se už nestihly dopařit než by byla rýže hotová.)