• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    * * * Anketa: Jaký používáte wok či pánev a jak jste s nimi spokojeni???

Na nástěnce najdete:
    - OBCHODY - - odkazy a adresy obchodu, at uz kamenych ci internetovych, take odkazy info kde sehnat cerstve ryby
    - RESTAURACE - - odkazy a adresy restauraci
    - KUCHARKY A INFO NA NETU - - jak se starat o Wok, klice na asijske suroviny, odkazy na stranky s recepty ci informacemi
    rozbalit záhlaví
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    SNORRY: oproti sape je v prumeru kazdy jidlo bez chuti, byl jsem dohromady ve trech podnicich a vsude do toho prali msg o 106
    SNORRY
    SNORRY --- ---
    před pár dny jsem taky dal to Pho Family a jako předkrmovy knedlíčky za 50 docela dobrý. Naopak Bun ca (rybí polévka) se nedá se Sapou vubec srovnavat, sice je milé, že k tomu dají vedle na talíř kotel bylinek a salátu (což bych k polévce ani nemusel), ale chuťově celkem prázdné.. 4 z 10 pro mě
    STAYFRESH
    STAYFRESH --- ---
    netusite prosim kde sehnat panko ? Praha 2,3,10.diky
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    tak jsme dneska vyrazili do SAPA a parada :) hned u vstupu kramek s indickym korenim a dalsima sracovinama za bezkonkurencni ceny, pak korejci a nakonec doporucovana tamda :) tam jsme si nakonec koupili i woka s naberackou :) ceny tam maj opravdu paradni, vsechny sracoviny na sushi tak o 15-20% levnejsi nez u korejcu. Vzhledem k tomu, ze to mame cca 25 minut od baraku, uz asi nikam jinam jezdit nebudem. Obligatni navsteva pho bistra za 80,- take probehla a panovala vseobecna spokojenost :))
    PUCZ
    PUCZ --- ---
    nevíte, jestli obchod Čapátí v táborské ještě funguje? jela jsem dnes kolem a měli zavřeno, ale je lešení an tob baráku, tak třeba jen mají zavřeno během rekonstrukce baráku
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    MOIRAIN: tomu bych věřil
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    Včerejší objev: Hua Long Zhai - domácí čínská kuchyně, Rumunská 698, Praha 2, doporučuju taštičky s vepřovým masem a cuketou a Di San Xian :-)
    MICKK
    MICKK --- ---
    VXPMRMNK: díky oboum, podívám se
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    MICKK: imho zbytecny se vypravovat tak daleko, kvalitni ryzi koupis napr u korejcu v Arirangu, maji vyber z vice druhu .. nebo i v Modrem slonovi, adresy najeds na nastence
    VXP
    VXP --- ---
    MICKK: vsechno muzes koupit v tamde... http://tamda.eu/

za par korun... napr. veliky mrazeny krevety ... 200,-/kg :)
    MICKK
    MICKK --- ---
    kde v praze nakupujete suši rýži?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Při výletu do Beskyd se zastavte ve Frýdku. Díky Nošovické zóně tam mají tuhle krásku

KIMCHI RESTAURANT
    http://www.kimchi.cz/
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    LENGYANG: je to stejný obchod jako byl v Nuslích na Táborské, pouze přestěhovaný...a údajně o něco větší, také jsem tam ještě nebyl, ale sortiment bude stejné....čili nelze jinak, než vřele dopporučit
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    už jste někdo byl v indickém shopu v budečské ? (vedle vinohradského pavilonu)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    mel jsem tam bun ca (rybi bun vyvar), tak nejak stejna jako jinde (v remember nebo gorazdovce), ale nejak jsem mel pocit, ze bylo skutecne min MSG (jinde tvrdi, ze ho do bun ca nepridavaji, ale stejne ho tam citim, tady se to zdalo zdravejsi).
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    my jsme se tam v nedeli od vicemiss dozvedeli, ze nakladany bambusovy vyhonky jsou nezdravy, proto je k pho nepodavaji :)

pho bo jedno z lepsich, ceska obsluha lehce zmatena, ale to je snad docasny.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    NOISEGATE: jedna ze slečen Vietnamek je prý vicemiss vietnamské komunity
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    sobotni navsteva Pho Family - v zeleninove "vegetarianske" polevce plavalo kure, ve vegetarianskych nudlich plaval dlouhatansky vlas, naopak moje krevetova polevka a bun cha paradni, souhlasim s [ NOISEGATE @ Asijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy.. ], maso opravdu skvele! Vege zavitky nemeli, pry je delaji jen jednou tydne. Resume - pro masozravce vyborny, pro vegetariany bych doporucil navstevu nekde jinde :) Jedine co me prekvapilo je pocet dalsich asijskych restauraci v okolo 100 metru, chvilku mi trvalo nez sem obehl vsechny a nasel tu spravnou..
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    LADY_CANDAR: dneska oběd, takhle dobře upravený maso jsem dlouho nejedl (nudle s grilovaným vepřovým) obsluha pomalejší ale hrozně krásná ;) (ty holky myslim, dělaj tam češky i vietnamky) jídlo dobré, velká porce, ale mohlo by bejt teplejší. příjemný bylo, že tam na jídlo sedělo víc vietnamců než čechů. cena 109,- za porci adekvátní. rating: 4/5
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam