bude to asi delší, ale tohle sem imho patří - dnešní zkušenost v Yam Yam.
měli jsme rezervaci na zahrádce. přišli jsme včas, chvilku stáli ve dveřích, jako že se nás někdo ujme. po chvilce přišla slečna, zjistila kde máme být a že prý pánové na tom místě akorát zaplatili, tak jestli můžeme minutku počkat. z minutky bylo deset, mezitím si tam sedla nějaká paní, kterou přesadila, když jsme řekli, že opravdu chceme ven a ne dovnitř. objenali jsme pití, když během chvíle dorazilo, tak i jídlo. čekáme, kouříme, ale trvá to nějak dlouho. ptáme se servírky, jak dlouho to ještě potrvá (lidi co přišli po nás už jedli) - že prý cobydup, pořád to kontrolujou. po 45 minutách velím odchod, nicméně přítelkyně se jde zeptat. zapomněly to objednat, ale hnedka běží za náma, že to objedná a bude to přednostně a se slevou. okej tedy.
hnedka trvalo 7 minut. znovu objednala, ale místo slevy (za tohle bych čekal tak 50%) prý dezerty na podnik, nicméně během okamžiku to tam máme. no byli jsme hladoví jak šakali, tak jsme to vzali. rychlejší, než jít do nejbližšího meka.
ale po dalších 25 minutách jsme se zvedli a nasrat. když za náma cupitala, že už to brzo bude, tak viděla akorát prostředníček. no křídla v kfc taky ušly :)
štve mě to, protože poslední dobou mi YamYam několik lidí doporučilo, že mají super Laab Kai a obecně výborný jídla. jako limču mají naprosto úžasnou, to jo, ale po tomhle zážitku mě tam nenalákají snad ani na nudle ručně válený na stehně thajskou princeznou.