• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Obědový bufet v Pindu mě nadchl.

109 kč bez náúpojů, systém sněz co můžeš. Dvě jídla s kuřetem, dvě zeleninové, dvoje luštěniny. Jako přílohy bílá basmati, kari rýže s hráškem a skvělý čerstvý nán.

Plus míchaná syrová zelenina (čerstvá a neoschlá), raita a skvostný papadam s kumínem.

Měla jsem kuřecí tikku a nějaké jemné fazole a moc dobré to bylo.

Obshluhjící jsou indvoé, co teda nemluví česky, leč anglicky, chodí tam na oběd jiní indové, vnitřek má působit koloniálně, ale je tam trochu tma + mají zahrádku do ulice.

Na stejné ulici o kus níž je další indická s bufetem s cenou 99 kč, leč tam jsem nebyla.

The Pind | Indian Restaurant In Prague
    http://www.thepind.cz/index.php?lang=cz
    CALCULON
    CALCULON --- ---
    Tak včera donesla přítelkyně jídlo ze Saigon Bistra z Moskevské, a to na základě toho, že na BepViet.cz to mělo jakžtakž recenzi. No nebudu to prodlužovat - byl to celkem průser. Závitky obsahovaly téměř výhradně nudle, dál už jen 3 nerovnoměrně umístěné krevety a hlavně byly hrozně MASTNÉ (???). Bu Bo Nam Bo - žádná zelenina (jeden oschlý lístek perilly), maso chutnalo, jako by bylo vytažené z guláše. Ono i celkové menu bistra podle převažujícího složení jídel napovídá, že je to jen rozšířená klasická "čína". Konec hlášení.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    JUANITA: Dík :)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    SALVATOR: celkem fajn, prijde mi to trochu nekonzistentni (stejny jidlo vzdycky trochu jinak), ale mnohem lepsi, nez jsem cekal. delaji k viet jidlum pro me dost nezvyklou ale skvelou nuoc cham, kde je cejtit galangal.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Máte někdo zkušenost s Thanh Tam na Dělnický v Holešovicích?
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    mně teda v iránu chutnalo :)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    LA_PIOVRA: přímo v Iranu jsem nebyl, ale na jejich cukrárny v životě nezapomenu. íránský sladkosti u mě přebijou i čokoládu, na který jsem docela závislej...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LEENVECKA: ale tak to já taky, ovšem tohle by tu mohlo zaujmout i někoho dalšího, než jen mně :-)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Byl jsem v Libanonu, Jordansku, Syrii, Iranu, Pakistanu, Indii, Barme, Losu, Thasku, Malajsii i Indonesi
    ...
    a jen v Iranu mi moc nechutnalo (nepocitam-li orgie pistacii a stavy z granatovejsch jablek:)
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    ZUZKAOU: ja takovyhle veci hazim sama sobe do posty.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    si tu zdovoleném odložím adresu bogu, co ho prozkoumám, až budu mít víc, času, ano?

(v záložkách v prohlížeči mám poněkud bordel...)

My Persian Kitchen — Discover, Learn, & Cook Persian Cuisine
    http://mypersiankitchen.com/
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LENGYANG: diky!
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    POHODAVOLE: tuším, že to byla "SEN" je ve Slezký (2 blok nad mirakem)
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    tusite niekto o nejakej viet restike na P5 ?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    XARGH: to jsem zapomnel napsat, ze znam, ale diky za snahu :)
    XARGH
    XARGH --- ---
    POHODAVOLE: skus viet Anglicka 15, Praha 2 (na 4ce neznam)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Onehda se tu objevila asijska restaurace v okoli Miraku, ktera nebylo pho family. Muze mi prosim nekdo pripomenout, ktera to byla popr. doporucit nejakou chutnou restauraci v okoli idealne prahy 4? Pho family je super, ale zaciname bejt lehce presyceni :)

Diky!
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    VOY: nedavno jsem ji podle nejakyho receptu zredila vodou a smichala s trochou arasidovyho masla a pouzila jako omacku k nesmazenym zavitkum. Dobry to bylo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    VOY: Co třeba v tom něco namarinovat a pak to upéct? Kachnu, třeba... Kdyby se ti povedlo sehnat pekingskou kachnu, mohlo by to bejt super.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam