• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    VOY: Dík, nakonec sem to stih bejt tam kolem 19:00 :)
    VOY
    VOY --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Nevíte někdo, do kolika maj na Francouzský? Našel sem na netu jak do 20:00, tal do 21:00, ale rád bych měl jistotu.
    HANK_WILLIAMS
    HANK_WILLIAMS --- ---
    F0B1C:
    V pondělí jsem ho bral v Gorazdovce, za 2,5kg něco lehce pod 600,-...měli i kilový a půlkilový...
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    LOPIN: aha to je ta gorazdova")
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    F0B1C: ma j to taky u palacaku v korejskym shopu
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    DOCKINEZ: jj zkusim, bliz nez sapa i korunni
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    F0B1C: v sape nevim, ale pokud mas cestu okolo gorazdovky, tak v tamnim korea marketu ho mas za primereny prachy vzdycky.
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    jj ten, ale je mozny ze ho nemaji (i kdyz bych ho tam cekal), bezne ho kupuju v arirang/shin v korunni
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    MRMNK: myslis takovy ten jak tam maji mraky zensenu a bizarni korejsky houby? tam jsem na nej nenarazil, ale mozna jsem blbe koukal, protoze kim-chi tam maji v lednicce
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    F0B1C: v sape zkus korejsky obchod, je to takova ta budka s korejskou vlajkou naproti rade stanku s potravinama u jizniho vchodu
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    da se sehnat pytel pepper flakes na kim-chi v sape? pokud ano, kde? vim ze to maji ve francouzske (tam se ted nedostanu) nebo u tomia v dejvicich (japonske - velmi drahe)
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    ZUZKAOU: jj onen zlabek jsem nebral v uvahu, poridim zelak :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    F0B1C: klasickej zelák má stejnej princip, respektive má navíc onen žlábek kam dáš vodu a zamezíš tak pronikání spor plísní ze vzduchu.

zelák

onggi

Případně pak ještě pak ten se závažím má tu výhodu, že udržuje pevné věci pod hladinou.

Ale mám takový temný dojem že paní číňanka v Malešicíh má nějaké nakládací hrnce.
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    AINTCHA: NEJSME HODNI! O___O
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    ja pouzivam normalni cesky "zelak"
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    nevideli jste nekde prodavat male kameninove onggi na kimchi?
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    ZUZKAOU: byl jsem tam pred casem a ta pani byla celkem pratelska a normalne komunikovala.

je to koreni s indkou v sari nejak lepsi nez bezny TRS?

a dalsi zasadni otazka: jaka je nejlepsi basmati ryze sehnatelna v praze a kde ji koupit? parkrat jsem se osklive spalil s ryzi SHALAMAR a uz nechci riskovat. vzdycky beru aspon 5kg a to je otrava, kdyz ta ryze neni pukka
    GIANT
    GIANT --- ---
    MUTHA: asi blba otazka, ale kolik tisic kilometru od prahy se tohle da sehnat? :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    AINTCHA: Tohle sjednotí korejskej poloostrov ve společný válce proti Český republice. A sochy Kimů vyměněj za sochy sjednotitele, přezdívanýho tatíček Babica, korejsky 밥잌아 아버님.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam