• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    BRUKEV: kupuju pearl river bridge, chutna mi nejvic i po par experimentech s jinejma
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BRUKEV: taotao - sos sojowo grzybowy :) úplně normální hustší sojovka
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    BRUKEV: kikkoman
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Jaká značka sojovek je tady v klubu obecně populární? At vyzkoušíme něco lepšího, než Vitanu :) Nebo obecně nějaká slušná značka na omáčky.
    KANG_KEK
    KANG_KEK --- ---
    "Steamed youngest baby cow in uterus"

FLU
    FLU --- ---
    The Syrian refugee restaurateurs spicing up Armenian cuisine | World news | The Guardian
    http://www.theguardian.com/...16/mar/07/the-syrian-refugee-restaurateurs-spicing-up-armenian-cuisine
    (vcetne receptu na lahmacun/lahmajoon od syrskych Armenu z Aleppa)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ESTEN: Red Boat 40°N na amazon.co.uk, za Ł16 neposílají do Čech, a přes mailbox.de ji prodraží přeposlání. Asi bude lepší http://www.thaimarket.cz/rybi-omacka-tiparos---fish-souce-tiparos/z22.htm
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    KLEINZACH: squid brand a tri krabi jsou podle vseho to nejhorsi, co se da sehnat; navzdory tomu, co se aspon u nas traduje. Nedavno jsem (mozna v tomhle klubu) narazil na tohle: https://ourdailybrine.com/fish-sauce-taste-test/

Kde sehnat ty lepsi znacky zacnu resit az mi bude dochazet muj squid, ale kdyz to zjisti nekdo za me, nebudu se zlobit :)
    KROKODILE
    KROKODILE --- ---
    KLEINZACH: Chápu správně, že myslíš fish sauce? :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KLEINZACH: určite zkus jiný... smrdi taky, ale jsou prostě značku od značky trochu jiny
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    btw: kupuju tu squid co maj vsude, ma cenu zkouset neco jinyho?
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    tak sme vam zacali doma delat bunc~a a fo a nejak se nam zacina geometricky zvedat spotreba ty smradlavy omacky. pamatuju si jak sem kupoval svoji prvni - tu nejmensi (pul deci?) s myslenkou 'jezis to tak strasne smrdi, to vydrzi dlouho'. pak sem rovnou koupil tu o velikost vetsi (vydrzela 14 dni?) a prave zena pise ze priste budeme muset koupit jeste vetsi.. to je mi ale navykovej matros :)
    FAT
    FAT --- ---
    USTRICA: Díky, už ji mám. Golden Thai Dragon za 229.-
    :-)
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    USTRICA: jo, to vim kde je, jen jsem se chtel ujistit, dik!
    USTRICA
    USTRICA --- ---
    MILHAUZ: tržnice, stánek kousek od pošty, je to tak třičvrtě roku z5 co jsem to tam kupoval...
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    USTRICA: kde presne tam?
    USTRICA
    USTRICA --- ---
    FAT: a v holešovicích asi 230-240 bo tak nějak
    FAT
    FAT --- ---
    MRMNK: Díky, to by ještě šlo.
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    FAT: v malesicich bude cena stejna nebo levnejsi
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    FAT: zalezi take jakou chces kvalitu, u stejneho prodejce se da koupit 18kg za 700 nebo za 900, po nejake dobe zkouseni si ted priplatime a kupujeme Golden thai lotus, ta nam chutna asi nejvic

dobra je taky

levnejsi taky ujdou ale zrna se vic rozvaruji nebo je mene vonava apod..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam