• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    TATONKA: Minule byl Vietnam, ted pisem o Laosu a brzy pribude jeste Thajsko a nakonec i Kambodza.

Laosky jidlo: http://krishna.cz/10-laoske-jidlo/
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    prosim, poradte mi nejaky jednoduchy jidlo na zpusob bombajskejch brambor, ktery jsou jednoduchy, suroviny bezne dostupny a pritom vyborny?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MOIRAIN: Já je nedávno nacpal do nesmažených závitků.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    MOIRAIN: Zabalit do slaniny / tenkeho platku hoveziho masa a dat upect, nebo nabodat vic rulicek na spejli a sup s tim na gril. Takhle je konzumujou ve Vietnamu i v Thajsku.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MOIRAIN: přidat do ramenu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PNXNTDD: papain?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    koupila jsemv tescu (!!!) enoki houbičky, byl by nějaký vyzkoušený tecept
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MUTHA:
    Kurkuri Bhindi (Spicy Crispy Okra) - Manjula's Kitchen - Indian Vegetarian Recipes
    http://www.manjulaskitchen.com/kurkuri-bhindi-spicy-crispy-okra/
    ABGD
    ABGD --- ---
    PNXNTDD: todle je myslim naka krehcici technika, peknej humus teda nejak se to napousti slanou vodou lebo co a delaj to skoro ve vsech asiskejch
    ABGD
    ABGD --- ---
    LA_PIOVRA: taky jsem tam jednou bral cerstvou, nedavno me docela dostalo ze je to nejaky druh ibisku, ja myslel ze je to okurka :-)
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    No to už jsem slyšel dřív, že solamyl. Ale spíš mi jde o to jestli jenom ten solamyl sám o sobě, nebo ještě něco. Jako vyzkouším to
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    PNXNTDD: solamyl?
    BELZEBOOB
    BELZEBOOB --- ---
    PNXNTDD: no já teda nejsem uplně zběhlej v asijský kuchyni, ikdyž chutná mi moc, ale to o čem mluvíš podle mě udělá normální škrob ne?
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Mám dotaz, do čeho v bistrech asijské kuchyně, nakládají maso (je jedno jaký) že je potom takový jaký je :D > mám na mysli jak je kluzký a jemný, skoro se rozpadá ale přitom je jakoby žvýkací.
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    na lipansky uz sem malem koupil i peknej kentus... ten starsi pan co tam je, ten je dobrej a stara se o to. tomu mladsimu je to uplne u prdele ze tam ma plesnivy zbozi, hlavne ze si telefonuje :/
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    FLLIP: dobry vedet, po posledni navsteve Indie mi dost chybi :)) tak nemusim zas cekat do srpna :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    FLLIP: jednou jsem tam (v Lipansky) koupil cerstvou a naprosto fenomenalni kvality.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    GUDRUN: Okra se da koupit mrazena nebo nakládaná u Pákistánců na Lipanské. A čerstvou mají Vietnamci nad muzeem.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    výlet do malešic mi přinesl okru, takže super easy stir fry: ryze do ricecookeru, cesnek na olej, osmazit tofu, vyndat tofu, osmazit okru, zastriknout sojovkou, smichat s tofu, vypnout ohen, zastriknout ustricovou omackou, servirovat, k tomu salat ze zbytku zeleniny s rybi omackou, chilli a citronem, mnam, a fakt fofr. Skoda, ze se tam nedostanu casteji, okra me moc bavi!
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    BRUKEV: kupuju pearl river bridge, chutna mi nejvic i po par experimentech s jinejma
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam