úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Asijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
ROBOTON
---
---
9:34:17 7.4.2016
ROBOTON
:
E_D
: Praha :)
E_D
---
---
9:22:45 7.4.2016
1 odpověď
+2
ROBOTON
: doporucuju upresnit lokalitu :)
ROBOTON
---
---
16:41:56 6.4.2016
2 odpovědi
nema nekdo tip na restauraci co ma poledni menu k rozovozu?
KANG_KEK
---
---
13:28:31 1.4.2016
-2
Blogísky krásné, ale...
TATONKA
---
---
13:09:26 1.4.2016
+1
TATONKA
: Thajský jídlo:
Thajské jídlo - Ultimate Travels blog
TATONKA
---
---
13:19:33 31.3.2016
1 odpověď
+1
TATONKA
: Minule byl Vietnam, ted pisem o Laosu a brzy pribude jeste Thajsko a nakonec i Kambodza.
Laosky jidlo:
http://krishna.cz/10-laoske-jidlo/
POZITRON
---
---
20:06:22 30.3.2016
prosim, poradte mi nejaky jednoduchy jidlo na zpusob bombajskejch brambor, ktery jsou jednoduchy, suroviny bezne dostupny a pritom vyborny?
SALAMAN
---
---
16:26:31 22.3.2016
+1
MOIRAIN
: Já je nedávno nacpal do nesmažených závitků.
TATONKA
---
---
4:42:05 19.3.2016
MOIRAIN
: Zabalit do slaniny / tenkeho platku hoveziho masa a dat upect, nebo nabodat vic rulicek na spejli a sup s tim na gril. Takhle je konzumujou ve Vietnamu i v Thajsku.
ZUZKAOU
---
---
20:33:27 18.3.2016
+1
MOIRAIN
: přidat do ramenu.
PALEONTOLOG
---
---
17:48:09 14.3.2016
PNXNTDD
: papain?
MOIRAIN
---
---
19:55:56 12.3.2016
3 odpovědi
koupila jsemv tescu (!!!) enoki houbičky, byl by nějaký vyzkoušený tecept
LA_PIOVRA
---
---
12:32:20 12.3.2016
+2
MUTHA
:
Kurkuri Bhindi (Spicy Crispy Okra) - Manjula's Kitchen - Indian Vegetarian Recipes
http://www.manjulaskitchen.com/kurkuri-bhindi-spicy-crispy-okra/
ABGD
---
---
16:38:36 11.3.2016
+1
PNXNTDD
: todle je myslim naka krehcici technika, peknej humus teda nejak se to napousti slanou vodou lebo co a delaj to skoro ve vsech asiskejch
ABGD
---
---
16:19:57 11.3.2016
+1
LA_PIOVRA
: taky jsem tam jednou bral cerstvou, nedavno me docela dostalo ze je to nejaky druh ibisku, ja myslel ze je to okurka :-)
PNXNTDD
---
---
15:55:14 11.3.2016
No to už jsem slyšel dřív, že solamyl. Ale spíš mi jde o to jestli jenom ten solamyl sám o sobě, nebo ještě něco. Jako vyzkouším to
TATONKA
---
---
15:49:09 11.3.2016
PNXNTDD
: solamyl?
BELZEBOOB
---
---
15:43:23 11.3.2016
PNXNTDD
: no já teda nejsem uplně zběhlej v asijský kuchyni, ikdyž chutná mi moc, ale to o čem mluvíš podle mě udělá normální škrob ne?
PNXNTDD
---
---
15:17:01 11.3.2016
4 odpovědi
Mám dotaz, do čeho v bistrech asijské kuchyně, nakládají maso (je jedno jaký) že je potom takový jaký je :D > mám na mysli jak je kluzký a jemný, skoro se rozpadá ale přitom je jakoby žvýkací.
KLEINZACH
---
---
12:50:15 11.3.2016
na lipansky uz sem malem koupil i peknej kentus... ten starsi pan co tam je, ten je dobrej a stara se o to. tomu mladsimu je to uplne u prdele ze tam ma plesnivy zbozi, hlavne ze si telefonuje :/
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam