• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    * * * Anketa: Jaký používáte wok či pánev a jak jste s nimi spokojeni???

Na nástěnce najdete:
    - OBCHODY - - odkazy a adresy obchodu, at uz kamenych ci internetovych, take odkazy info kde sehnat cerstve ryby
    - RESTAURACE - - odkazy a adresy restauraci
    - KUCHARKY A INFO NA NETU - - jak se starat o Wok, klice na asijske suroviny, odkazy na stranky s recepty ci informacemi
    rozbalit záhlaví
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    87HIGHFLYER: za mě Senovážný nám. taky skvělý
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    PETUL_KA: v tom thai boxu na senovaznem jsem byl. Je to tam super, akorat teda pouze vege
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    V Karline, priblizne Krizikova 48 je asi dva mesice thai cafe, provozuje a vari typ, co zil v Thajsku, kazdy den ma jedno jidlo, dnesni tom kha gai super. Fb stranky se mi nedari najit. A prej nejautentictejsi thajsko v Praze je na Senovaznym namesti.
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    KLEINZACH: koloniál Triko
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VOY: já to měla na 4 přestupy a hodinu cesty, teď je to na jeden a cestou do centra, když jedu tramvají. Takže za mně rozhodně zlepšení.
    VOY
    VOY --- ---
    ZUZKAOU: Ja mel to bizarni bistro docela rad ;)
    EZEE
    EZEE --- ---
    LASICE78: Puvodne Bistro pod osmickou, ted je to v srdci trznice jak rika Highflyer. Pojmenovali to nove na Trang An, takovy bily domecek, pred vchodem vyveska za domem zahradka.
    STARCHY
    STARCHY --- ---
    a kam v Praze na laksu? jestli je vubec teda kam..
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    LA_PIOVRA: to by slo, dekuju!
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    KLEINZACH: tramvaji pres reku do Gorazdovy?
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    prosimvas kam pro kim chi na smichove?
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    87HIGHFLYER: super díky :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Bibimbapu přestěhování z Karlína na Žižkov dost pomohlo, už to není bizarní bistro s korejskou kuchní, ale vcelku přijatelná restaurace.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    LASICE78: myslim, ze je to ten samej co se prestehoval do haly 5 a ma tam restauraci
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    ahojte, nevite kam se podel vietnamec co mel stanek v holesovicky trznici v takove ulicce smerem k alze? mel tam uplne bozi jidla ;-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SALAMAN: hele afty jsou důsledek nějakého narušení prostředí v ústech a následného zanícení, takže pesticidy či kdoví jaké breberky to klidně u někoho způsobit můžou.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ZUZKAOU: Je možné, aby takové bylinky způsobovaly například afty v ústech?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Bazalka, koriandr a papriky z Laosu jsou naprosto nevhodné - Vitalia.cz
    http://www.vitalia.cz/...dr-a-papriky-z-laosu-jsou-naprosto-nevhodne/#ic=gallery-header&icc=backlink
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    87HIGHFLYER: však jo, i tuhle možnost budu akceptovat. Hold si jednou za čas přinejhorším uvařím pro sebe (případně pro potomka, když to bude baštit) :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    BESSAYA: a taky je možný, že to nebude jíst nikdy. Ostatně, proč by měl:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam