• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    ABGD
    ABGD --- ---
    NENUFER: aha no tak to se mi taky nelibi
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    ABGD: nastvali ma ze sa stahuju prec, rada som tam chodila. :-) Nie ze by s ich jedlom nebolo nieco v neporiadku ale prisla som tam a buda vystahovana. Nahradna verzia Pho Bo vedla mi neprislo nic moc. Budem musiet odskusat nieco ine.
    ABGD
    ABGD --- ---
    NENUFER: co konkretne? jestli mzslis ten jak tam pres obed maj takoveto vezmi si co chces plus dostanes misku vyvaru a kopec ryze, ten mi prijde ok
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Dneska jsem si dával bánh mì v Praze u Kotvy a teda celkem dobrý. Uvnitř bylo vepřové - křupavé, dobré, ale až moc slané.
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    Včera ma naštval Čínsky bufet v tržnici Malešice - sťahujú sa do SAPY :-(
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    SAMOUT: Ja tam taky moc casto nechodim, ale zrovna dneska jsem si rekla, ze kaslu na delani obeda a vzhledem k tomu, ze uz jsem mela nejakou dobu chut na Pho tak jsem tam skocila a super...opravdu velka misa polivky k tomu citron, marinovany zazvor s cesnekem? a vedle v misticce chili a cesnek?...kazdopadne najedena krasne:)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    MUTHA: Tos mě potěšil, nádherné tipy, co s mým oblíbeným tofu. Vesměs i vcelku jednoduché, přesně jak to mám rád, do toho je radost se pustit, dobrá výzva.
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    MOODYCAT: zkus bun bo nam bo, přítel, kterej je hodně vybíravej, ho má nejradši. podává se v míse, což se mně osobně jí líp než bun cha, protože se to dá líp zamíchat a chutě se tak spojí. tady určitě poradí, kde maj dobrý.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    HOVNOVCUKRU: Třeba to přehnali s glutamátem nebo používají jinou rybí omáčku.
    MOODYCAT: Hádal bych, že ti prostě nechutná rybí omáčka. Jinak nejlepší je zajít do Sapy - jsou tam i podniky, kde není špína a koncept je blíž restauraci, než zaflusanému bistru. Třeba restaurace 999 - sice jsem tam nebyl, ale zvenku to vypadalo velice slušně a bůček voněl až ven. Mají menu v češtině, ale rozhodně si vyber něco tradičního vietnamského. Pomůcka k orientaci: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1_-KMQJBq5UIGn2pJOg6TzhWBC0Q&hl=en_US

nebo

sapamapa.cz
    http://www.sapamapa.cz/
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    Pho Viet v Ostrovní je taky suprový
    HOVNOVCUKRU
    HOVNOVCUKRU --- ---
    Já mám jen jedno místo, kde mi bun bo nam bo fakt moc nechutnalo a to v banh–mi–ba kousek u Dlouhé. Něco tak hnusného jsem dlouho neměla. Ani nedokážu popsat, co přesně tam bylo špatně.. hlavně ta "omáčka".
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    LEENVECKA: Ač bydlím nedaleko, tak tam jsem asi dva roky nebyl. Zkusím.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    SAMOUT: ja se pripojim s restauraci na Ladvi, je to hned vedle raifaisen banky. Mela jsem tam poprvy Pho bo a od ty doby ho miluju, zavitky smazeny taky super a to same bun bo nam bo.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MOODYCAT: http://gaoden.cz/ Je to sice mohutně z ruky, ale pholívku, bun bo nam bo i bun cha tam maj dobrý. Pokud ti to ani tam nebude chutnat, tak to vzdej.
    KROKODILE
    KROKODILE --- ---
    MOODYCAT: Já ty dotazy pochopil tak, že se tě snažili doptat, jestli nešlo o nešťastnej podnik/nepovedený jídlo atd.

Otestuj - Pho? Bum bo nam bo? Letní závitky?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MOIRAIN: já už si nepamatuju, kdy jsem tam byl naposled, tak bych řekl, ze to bude dyl, ale je to teda velká škoda, jestli na to kašlou..
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    POHODAVOLE: tak dva, tři měsíce, co tam byl ten kyselý salát a oschlé to bylo tak nějak průběžně
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MOIRAIN: to bylo teď někdy nebo je to delší dobu? Já jich vyzkoušel hafo, ale jejich složení mi sedlo vždycky nejvíc..
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    POHODAVOLE: naposled, když jsem si tam nesmažený závitek dávala, tak byl vevnitř nějaký kyselý salát, nikdy předtím jsem to u nich, ani jinde tak nedostala a bylo to dost nedobrý, + už několikrát jsem tam koupila hodně oschlé závitky, už se mi je tam opravdu nechce kupovat
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    FLU: predstavuju si zatuchlinu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam