• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    Zdravim, pred lety jsme si z Dubaie privezli tyhle "kastany" a "lusk". Netusite nekdo jak se to jmenuje a k cemu je to dobre?

MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    TATONKA: aha, to me mrzi, no na me to pusobilo jeste dosti zkusebne ten provoz, takze kdovi, jestli je to uz vubec v plnym provozu. kazdopadne knedle byly paradni! zkusim zjistit vic, jak je to s tou otvirackou hned, jak budu moct
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    TATONKA:
    MC_KALAPU: Byli jsme tam predevcirem asi v 9 a uz meli zavreno. Nicmene na dverich visi otviraci hodiny pondeli-sobota do 22:00...
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    TATONKA: popravde nevim, ale rekl bych ze tak do osmi, deviti. nepamatuju si presne cas, ale odchazeli jsme tusim nejak pred devatou a prislo mi, ze hned za nama zavreli, takze mozna kdybychom neprisli, mozna by zavreli i v 8. byli jsme jedini hosti v tu dobu, jeste se o tom nevi
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    MC_KALAPU: nevíš prosím do kolika má paní otevřeno?
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    tak Zhai Hua uz otevrela novou knedlickarnu. (alespon zatim) je menu vicemene shodny s tim, co bylo v rumunske. meli jsme knedlicky (vice druhu, pazitkovy byly skvely!), nudle s masovou omackou (ty se trochu zmenily, ale rekl bych, ze jeste k lepsimu) a bramborovy salat, ktery miluju a byl perfektni. zatim to vypada dost provizorne a mam pocit, ze tam neni moc dlouho do vecera, ale stavte se a ochutnejte sami. jo, adresa je obloukova 36, takze nakonec vrsovice
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    People's Republic of Fermentation // Episode 01: Mrs. Ding's Pickles
    https://www.youtube.com/watch?v=M4elw9rIs9Y
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    KETHAMINA: myslis taky, kde byvavaly stanky s pyrotechnikou?

https://mapy.cz/s/1OJkd
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MRMNK: číňani mají v Sapě obchody v zadní časti za benzinkou.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MC_KALAPU: od 10 do 19
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MRMNK: :-(
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    Zuzkaou: Koukal jsem v sape po te cinance z malesic, ale nikde jsem ji nenasel. Ptal jsem se i vietnamky v jednom kramku jestli o tom neco nevi, a rikala ze cinani tam maji jen nejaky velkoobchod.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MRMNK: jo to je von, nechtělo se mi to dohledávat.
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    ZUZKAOU: to je ten lee kum kee obchod, Korunni 99 - tam by to mit mohli, jedna z lahvicek na obrazku je i tyhle znacky
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    ZUZKAOU: diky za tip, zkusim!
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    MICKEY_MOUSE: oni to maji nespravne nadepsany, je to neco trochu jinyho, nez hoisin
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MC_KALAPU: v tom krámku nahoře na korunní, skoro u orionky ji nemaj?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Já mám pocit, že jsem kupoval Hoisin Sauce v Tescu v oddělení zahraničních potravin.
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    KLONOVAC: me hlavne mrzi, ze jsem si na ni nevzpomnel, kdyz jsem si tadyodsud objednaval pred dvema tydnama neco...
    Hoisin Sweet Bean Sauce | Buy Online | Sous Chef UK
    http://www.souschef.co.uk/chinese-sweet-fermented-sauce.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam