• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    KOLLUCHA: už je to nějakej pátek, co jsem tam byl. Myslím, že normálně mezi olejema, bejvá to na začátku.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    KOLLUCHA: pripadne marks and spencer
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    KOZINA: wow to je super tip, díky! Nikdy jsem si ho nevšimla, mohl bys mě, prosím, ještě nasměrovat?*
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    KOLLUCHA:mají ho v Kauflandu.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GUDRUN: našla jsem Mibi's, hodnoceni dobrý, ale web jim nefrčí.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    kam v Praze na dobrej hotpot? za rozumnou cenu. mela jsem jen korejskej a vietnamskej, je mi jedno, jestli cinskej nebo jinej...
    UMMAGUMMA
    UMMAGUMMA --- ---
    MUTHA: Vypada to dobre, ale nejsou 2 lzice rimskyho kminu na 3-4 brambory nejak moc?
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    XCIDER: vidíš, díky! A do Shinfoodu stejně budu chtít jít, protože chci vyzkoušet bonito vločky na dashi a oni je mají finančně celkem přijatelné, jestli se nepletu.
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    KOLLUCHA: v Praze ho mivaji napr. v Shinfoodu, ja jsem naposledy kupoval v Sape v obchode s korejskymi/japonskymi potravinami
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    KOLLUCHA: jednou jsem kupovala v M&S
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    MUTHA: Aha, tak to mi asi moc nepomůže. Ale stejně díky za tip. Tak třeba bude vědět někdo jiný? A nebo to půjde v nejhorším nahradit obyč sezamovým a přidat tam opražený sezam. Stejně ho tam blogerka dává, i když není v seznamu surovin.
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    MUTHA: Kde jsi sehnal olej z praženého sezamu?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Chinese Velveting 101: An Introduction to Water-Velveting | Serious Eats
    http://www.seriouseats.com/2014/07/chinese-velveting-101-introduction-water-velveting.html

to jsou věci!
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    Tak jsem zasla k tomu slonovi a super, mam zatar a k tomu jsem tam koupila jeste segre k svatku co mela nejaky dobrej caj na doporuceni obsluhy - desne milej kluk. Takze to rozhodne neni moje posledni nakup tam a jsem zvedava jak mi ten zatar bude smakovat :)
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    Diky za rady, kouknu na to..primarne mi jde o dochuceni treba hummusu v praci a pod a zatim to chci zkusit jestli mi to vubec pojede.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    LEENVECKA: libanonskej kram v Myslikove, baleni od malych po sudove, napr.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    LEENVECKA: v modrym slonovi na milade meli mensi pytlik a na evropsky co jsou ty orientalni potraviny, zezacatku vpravo mel vetsi krabicku.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    Ahoj, da se nekde v praze koupit zatar koreni...idealne nekde na Cecku a ne nejak silene drahy? a treba i mensi pytlik..
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ad porcelán, ta samá miska, co byla v SAPA za 35, byla v Modrém slonovi nejmíň za 75, tolik k tomu, že je SAPA drahá a nevyplatí se tam...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam