Kdo byste se pohyboval na praze 10, tak hned u metra Skalka otevřel takový sympatický čínský pár čínskou bistro s tím, že mají ambici vařit čínskou kuchyni a ideálně nějak kreativně. Prozatím má mix klasických věcí jako je mapo tofu, vejce s rajčaty a jednodušší věci na dimsum (mají skvělé domácí goyzy), a tradiční nabídku "čínských bister" a nějaké suši. Jede ve velmi testovacím režimu, budou měnit jídelníček a teprve tvořit web a facebook, ale stavte se mu tam a rozhodně ho podporujte v tom, že vařit něco dobrého je potřeba. I na tak ne úplně skvělém místě.
My jsme neměli zas až takový hlad, takže jsme ochutnávali závitky (smažené má z pšeničného těsta a docela fajn), knedlíčky a spol. Určitě pak budu testovat i větší jídla.
Zatím je to v google recenzích jako restaurace skalka (před tím tam byla taková sídlištní pizzerka)