• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    MC_KALAPU: Tak tam je vzdy takovej problem s domluvou. Ale zrovna shui zhu jsem se ptal jestli je stejny v ceskym a cinskym jidelaku a prej ze ano, ale bylo to obyc cesky bez pepre, takze asi nejakej fail. Uzjsem tam parkrat udelal ze se ptam cinanu co maji a pani rikam ze chci to, co maji oni. Naposled nejaky gango ji(nevim jestli se to tak pise) , to bylo vyborny. Podle me to bylo lazi ji. Tezko rict
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    MATEJICEKKK: my tam delavali dycky takovou rodinnou akci u kulatyho stolu, ze nam naobjednavala mama (mluvi cinsky) ruzny veci, co kolikrat nebyly ani na menu. ale ja tam mam pomerne rad mapo tofu, hovezi suej shu zhou a pamatuju, ze tam byl super i nakej kapr
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    MC_KALAPU: Jn, ja je mel jen tam a moc me nenadchly. Jinak nemas nejaky tip na neco zajimavyho tam?
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    MATEJICEKKK: no, ale to vazne nejsou dan dan mian...
    jako ja si je tam obcas samozrejme dam, ale proste ty pouzity nudle jsou uplne spatne, to jsou ty laciny vajecny nudle co se kupujou suseny treba v bille.
    kdyby udelali vetsi misku, pridali klidne jen malinko masa a dali taky par sparenych listu pak choi, ya cai a hlavne meli home made (anebo nejaky slusny nudle), tak me tam maji snad denne
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    MC_KALAPU: Dan dan maji na narodce :)
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    MATEJICEKKK: taky jsem byl, dali jsme tu placku s masem, aka "hamburger" - moc dobry a potom kyselou palivou polivku a ta byla super. ptal jsem se na dan dan mian, protoze ty bych v praze uvital uplne nejvic, ale moc to neznelo, ze by se chystali na ne... jiank potvrzuji, ze jsou mili a mluvi cesky
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    Taky uz jsem byl. Mel jsem nejakou tu kapsu s vepr.masem, pikantni a jeste jednu polevku. Vsechno moc dobry a prijemny personal. Jen je skoda ze nemaji treba nejaky stir fry.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ZUZKAOU: včera měl sice kámoš chuť na něco jineho, ale na cestu jsem vzal ten burger a byl moc dobrej.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ZUZKAOU: ok tak dame dnes repete. Dle pocasi by mohla probehnout i polevka.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    POHODAVOLE: tí myslím přesně tyhle.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ZUZKAOU: jen pro jistotu to jsou tito [ ZUZKAOU @ Asijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy.. ] nebo je tam jeste dalsi takovy podnik? Dnes tam jdeme, tak jsem mel v planu dat repete :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    POHODAVOLE: jj, měli jsme placky, na pálivé polívky/nudle bylo moc vedro.

Rou jio mao má skvělé maso, ale kdyby k tomu přihodila trochu zeleniny, ideálně nakládané a pálivou omáčku tak by to byl úplně boží. Taková ta palačinka Baojiaobu je taky fajn. Slečna co to tam vede umí česky a je fakt milá.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ZUZKAOU: byla jsi uz?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Cà Phê Cổ v Brne vyzkouseno a rekl bych - Not Great, not terrible. Defakto se jedna o naprosto klasickej vietnam nevybocujici z normalu pouze s tim rozdilem, ze jste ve fancy prostredi a kolem vas lita spousta vietnamskych hipsteru coby obsluha. Pvni cast, kde jsou zaveseny houpaci kose je permanentne narvana a druha o neco decentnejsi je ok. Pork Bun gut. Dezerty za 85,- ok, ale autenticky vietnamske meli pouze dva. Kafe gut, ale tak jako tak bych radeji sedel v bistru, anebo na ulici na plastovy zidlicce za stolem z umakartu a petinovymi cenami. Za kazdy novy vietnamsky bistro, kde nedelaji burgery a kebab jsem samozrejme rad a klientelu si to urcite najde a udrzi.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    sečuánské bistro v Sape je tady

https://mapy.cz/...0.003525&ma_t=Jsem+tady%2C+otev%C5%99i+odkaz&source=coor&id=14.473783%2C50.003525

placky do 90 korun, polívky 120
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    HITOMI: To sice neprodavaj, ale imho by se to tam dalo nachytat ve bolnem vybehu :-).
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    Ja jsem ted s potesenim zjistila, ze se daji v SAPA koupit i mrazene larvy bource morusoveho :) uz se tesim, az si je zase dam :) jeste by to chtelo, aby prodavali i dalsi cerviky, potemniky a podobnou havet
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Souhlasim, bral jsem parkrat kilo mrazenejch, v ruznejch kramech i v Tamda a nikdy me nenasrali.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KALTY: nz a v tom případě jsme je předtím brali klasicky v tamde. Mají tam velký výběr dle velikosti.
    KALTY
    KALTY --- ---
    POHODAVOLE: no jo. Když já dneska mám dělat kari a stavuju se v sapě. Stejně tam musím. Na to zajet někam jinam nemám čas. Ale díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam