• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYMOONCUP, LUNETTE, LADYCUP, DIVACUP a další --- vychytávka pro menstruující ***
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    holky, to mi nerikejte, ze je to naka bezna vec po porodech, tyjo, co vsecko se este stane :D
    IKA
    IKA --- ---
    GALTHEA: hah, kolko ich uz mas?:) a je to vlastne este stale ekologicke?;)
    MAUTUSKA
    MAUTUSKA --- ---
    me se to takhle zkratilo az nakejch 18 dni. nechci vedet jak by to bylo dneska kdybych nezrala prasky...
    LILY
    LILY --- ---
    GIDDY: hmm, mám to samé. Prvně to bylo 40dní, pak 33,31 a posledně 26. Tak jsem zvědavá, jestli ta sestupná tendence zůstane. :(
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    MAKU: a tehotna uz nebudes treba? jinak me se od porodu teda cyklus taky porad zkracuje..mivala sem i 35 a ted sem mela i 25, pruda
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    jo jinak dostala jsem nový moon, je úplně parádní:)
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    MAKU: hm... a to poprvé jo? skus tu gyndu, třeba ti poradí. ale tohle fakt nevim, já zatím mňoukám bolestí jenom při ms.
    MAKU
    MAKU --- ---
    GALTHEA: ono to ale mělo charakter menstruační bolesti - akorát to bylo o dost silnější, než jsem zvyklá při své standartní ms. Každopádně to trvalo jen včerejší odpoledne, později večer to samovolně přestalo bolet a dneska už ani nekrvácím. No ale na gyndu zajdu, odpoledne.
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    MAKU: já to myslela tak, že jestli doteď bolest nebyla a teď při ovulaci je i bolest i krev, tak bych šla na gyndu. nemyslím menstruační bolesti, ty mám také ale nijak to moc neřeším (tak max.teplý ručník nebo tak. ale kalich tomu dost pomohl, takže pohoda.)
    MAKU
    MAKU --- ---
    LILY: ha, jednorázová záležitost - to jsem přesně chtěla slyšet :-)
    LILY
    LILY --- ---
    MAKU: já jserm posledně taky neměla kalich vyvařenej a nic se mi nestalo.
    MAKU: mně se to kdysi stalo taky a tehdy mi říkala MUDr., že je to normální. Ale byla to v podstatě jednorázová záležitost (tj. myslím, že tak jeden dva měsíce, už si to přesně napamatuju)
    MAKU
    MAKU --- ---
    QUANTI: prý to může být i krvácení odpovídjící menstruačnímu, ale ne delší než 2-3 dny :-/ To jsem aspoň našla na netu, s doktorem jsem ještě nemluvila.

    GALTHEA: občas při MS bolesti mívám, ale velice slabé. Jak bys tu bolest řešila? (Mám chuť sáhnout po tabletce.)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAKU: občas špiním, ale vyloženě krvácení, to asi úplně ok není... a ne teda pokaždé.
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    MAKU: to je prý normální, já to našla někde na netu, že sice to není časté, ale je to prý ok. ale ta bolest, to bych asi řešila... když to předtím nebylo.
    MAKU
    MAKU --- ---
    Jo a hlásim, že jsem si vzala poprvé od porodu vložku, jelikož kalich jsem neměla vyvařenej - a už ho vyvařuju, protože vložka je fakt ZLO!
    MAKU
    MAKU --- ---
    BRUSINKA: HA neberu (už asi 3 roky), mám teď lehkou virózku, ale nic na to neberu (akorát smrkám, pšíkám a je mi slabo, teplota zvýšená jen minimálně). On se mi v poslední době začal zkracovat cyklus z 31 dní na 27-28, nevím, zda to může souviset. Jinak mívám MS slabou a téměř bez bolestí, zato u tohoto skutečně nemám problém ukázat, kde je kterej vaječník :-( Mně občas při ovulaci břicho pobolívá, ale nekrvácela jsem zatím nikdy. ( Jako nic strašnýho, stejně se chystám na preventivní prohlídku na gyndu, tak to nahlásim a proberu s doktorem, ale představa, že by se to mohlo stát součástí každého cyklu - to by bylo pro mě blbé už proto, že se snažím otěhotnět a takhle se na nějaké sexování fakt necítím (i když aspoň bych nemusela zkoumat, kdy mám ovulaci ;-)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    MAKU: bereš HA? a nebereš/nebralas v poslední době třeba zrovna atb nebo tak něco?
    MAKU
    MAKU --- ---
    Já vím, že je to trochu OT, ale nevypátrala jsem jiný klub, kam se obrátit: nemáte tu někdo zkušenost s krvácením v době ovulace? Něco málo jsem našla na netu, ale stejně mne to trochu vyděsilo, hlavně teda představa, že by se to mělo dít pravidelně :-(
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    no, zatím používám menší yuuki, trochu nezvyk, zjistila jsem každopádně, že ho - podobně jako tampón - nemůžu mít úplně furt, že mi to vadí. Včera jsem si (i kvůli strachu z protečení do čerstvě povlečené postele :D) vzala na noc vložku, dopoledne k zubařce taky, pak zas vyměnila. Mám pocit, že se trochu hůř rozvíjí, hlavně ráno, ale jsem teď převážně doma, tak můžu zkoušet. Venku s ním mám trochu divný pocit, asi jako ty venušiny kuličky, pořád se bojím že vypadne :D napoprvé jsem si ho zavedla moc hluboko a nešel mi vyndat... nechápu teda lidi, co s ním dokážou sexovat :))) a tak... pořád vychytávám.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    LANTHAL: ja ho ani nikdy neresila
    mam kalisek pres 3 roky, a zatim v pohode
    dva gynekologove to nechali taky bez komentare
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam