MORGAIN:Pardon, dlouho jsem tu nebyla.
1) víc sajou, nelepí se jako ta netkaná textilie na povrchu jednorázovek a krev tekla okolo :-P Je ale fakt, že některé dražší vložky sajou lépe, než můj poslední zážitek z porodnice.
2) Po použití hodím do vody a nejpozději druhý den vyperu s plenama, takže nezasmrádnou jako jednorázovky v koši.
3) Pak z toho mám také dobrý ekologický pocit.
4) jsou levnější. Novou vložku si vezmu při každé příležitosti a nemám pocit, že bylo zbytečné ji měnit tak brzy, protože jsou drahé. Počáteční investice byla docela velká, ale vyplatí se finančně i z výše uvedených důvodů i když ty vložky používám skoro jen v šestinedělí nebo při nějaké léčbě mykóz.
GIDDY: Krvácela jsem jen asi dva týdny a od té doby jen špinění. Po prvním porodu to bylo mnohem silnější, ptala jsem se sestry v porodnici, jestli je to tím, že první byl císař a druhý vaginální a sestra říkala, že po druhém porodu bývá krvácení slabší. Ale ty už máš také druhé, viď? Tak je to asi náhodné.
MORGAIN: Je možné, ale myslím, že je menší pravděpodobnost kvůli menší vlhkosti. Měla jsem opruzeniny dva dny, v těch největších vedrech, pak už nic a nosila jsem vložky skoro celý květen.