nejaka trouble shooterka? pri silne MS (prvni dva dny) mi kalisek skoro vzdy proteka po 2-4h, pricemz zpravidla neni uplne plny, spis tak z pulky. Stve me to, protoze musim pouzivat jeste vlozku, coz, jak jiste chapate, je zlo. Kdyz to mam slabsi, je to ok. Cetla jsem, ze protekani je castejsi u zen, ktere maji delozni cipek niz (normalne ho nahmatnou), coz je i muj pripad (ehm, je to priznak nejaky ochablosti, nebo to nezavisi na cviceni a pohybu, nevite nekdo?). Trochu jsem se smirila s tim, ze to tak proste je a holt to ty dva dny a noci, kdy je to i problem kapacity kalichu, vydrzim. Pokud mi teda nektera napisete, ze mate stejny problem a neda se to vychytat, ocenim typ na dobre latkove vlozky. Zkusila jsem slipovky od Maracus, ale nejsem s nimi spokojena, patentek dre do stehen a vlozka se pri pohybu posouva.
Pokud to cte nekdo, kdo vaha, zda si kalisek poridit, nechť ho me potize neodradi. kalisek je perfektni vec a i s temi problemy (ktere vetsina zen podle me nema) je to nesrovnatelne lepsi, nez tampony.