• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYMOONCUP, LUNETTE, LADYCUP, DIVACUP a další --- vychytávka pro menstruující ***
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    PRODAM Me lunu, velikost M, fialova barva, s kulickou, stredni tuhost, nevybaleny, bohuzel uz pri pohledu skrz obal mi bylo jasne ze je nastejno velikostne jako muj moon, takze bych mela dva podobne, mela sem si objednat L, zpet do Nemecka neposilam, dam ho za tri kila, posta..a to je tak pekny:(
    TALURANIT
    TALURANIT --- ---
    Tak mi teda dneska přišel. Samozřejmě jsem ho hned musela otestovat. Zatím super. Vyndávání je docela napříjemné, ale to musím ještě nějak vychytat. Příjemně mě překvapilo, že ho vůbec necítím, i když není tak daleko jako tampon. Ani ta stopka mi nevadí. Fakt super. Normálně se těším na menstruaci :D
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    FRENNET: být na tom líp s penězma, neváhám, ale doopravdy teď počítám každou kačku...:-(:-( Přemýšlela jsem že bych toho mýho modrýho pomocníka s urvanym poutkem vyměnila, ale.... Nezvládám finančně:-(
    LILY
    LILY --- ---
    FRENNET: já jsem párkrát zkoušela, když jsem měla čerstvě ostříhané nehty, ale trik "zatlačit a je to" na mě nefunguje. Každopádně i tak to vyndávání trvá maximálně několik desítek vteřin.

    LUCHUB: noo, ano.. :)))
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    LILY: Myslíš mě? :) To by mi bylo dost podobné.. :) Teď všude chválím jak můžu.. :) A nedokážu si představit jedinou menstruaci s tampony..
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    add akce co zmiňovala TALURANIT:, nechcete jít do to někdo se mnou? zjistila jsem že mi na silný dny nestačí ten malej od mooncup, tak bych ráda i ten větší. že bychom se šábli o poštovný, kdyby ta záujemnkyně byla z Brna, byla by to značka ideál :)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    TALURANIT: první vytahování byla cca 10 min tortura, nakonec jsem to nejak vytáhla, ale taky jsem mela tuchle "schýzu" pak jsem se patala sousedky (používá ho už asi 3 roky) a říkala, že zatlačí a je. tak jsem napříště zatlačila a je po "schýze" ;)
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    TALURANIT: to, že to neuměla ještě neznamená, že to nejde. Může být problém i v té dámě. Dřep a trocha snahy pomůže vždycky - hlavně se nestresovat, ale naopak uvolnit. A pro začátek nechat stopku (i když já ji ustřihla hned)
    LILY
    LILY --- ---
    ORISKOVANUTELA: mně se stalo snad jen jednou, že by nějaká kámoška říkala, že je to nechutné...a sama už je spokojenou uživatelkou, jen do toho musela dozrát. :)
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    LILY:
    mě se jednou holky ve škole ptali, co to mám, tak sem jim řekla, že to je kalíšek, a jejich znechucený pohledy....:D Pár dní nato jsme měli ve škole přednášku sexuoložky, která mrtě chválila tampony, tak sem si myslela svoje, a po přednášce se jí zeptala, co si o kalíšku myslí - prý ho zná, ale nepoužívala by ho, nezdá se jí to kvuli hygieně a pod...
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    TALURANIT:
    Nebát se toho...
    TALURANIT
    TALURANIT --- ---
    Koupila jsem teďka Yuuki - mají na stránkách akci 1+1 ještě s tou sterilizační krabičkou - už jen čekám, až dojde. Ten větší je pro mamku - ta ale někde četla, že jedna paní si ho po prvním zavedení neuměla vytáhnout a musela s tím na pohotovost. Teďka se bojí, že se jí to stane taky. Co myslíte?
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ANABEL_LEE: Znám 3 nespokojené uživatelky, co se vrátily k vložkám a tamponům, ale uznávám, že je to menšina ;-)
    LILY
    LILY --- ---
    NILA: já jsem teď na výletě u kamarádů v zahraničí a měním i po hospodách, kde je umyvadlo vždycky mimo kabinku a úplně v pohodě.. Pokud by někdo blbě koukal, co to v tom umyvadle myju, tak se budu tvářit, že je to ta nejobyčejnější věc na světě. :))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NILA: :) ktera jednou zkusi, uz nechce jinak... .)
    NILA
    NILA --- ---
    nakoniec pach zmizol a vsetko je okej. prva skusenost uplne super, ziadne problemy. Pri predstave vymienania v robote sa mi vynarali same pekelne scenare ale nakoniec slo vsetko hladko. nerozumiem kde som bola doteraz..mam teraz taku chut kazdej svojej kamaratke rvat do ruk kalisky:)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    davam ctvrt tablety do sklenice od marmelady - cca 3 deci - a kalich je do rana jak padly snih .)
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    MARGARITKA: vyzkouším
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    Já jsem jednou kalich přes noc zapoměla v miltonu, a krásně mi ho to vybělilo.... Mám malou krabičku jak je od lučiny, a dávám tam množství cca jak 4špetky - mám tablety nadrcený
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MOLLY: na to je dobra klasicka houbicka na nadobi - drsna strana, mam z jedne nove odstrihnuty rozek jen pro tyto ucely... + mydlo (to vycisti snad vsechno)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam