TAMARIX: co doporučit kámočce posilování pánevních svalů? Nevím jestli to tu kdysi psala Giddy, ale po druhém porodu taky válčila a cvičení jí pomohlo. moje nejkámoška po prvním porodu taky nemohla mooncup používat, protože jí to vadilo a bolelo - začala chodit cvičit na malé trampolíny, jednou týdně chodí cvičit i teď a po třech měsících "skákání" zas původní moon mohla začít používat bezbolestně.
TAPINA: jak píše
ANABEL_LEE, občas musím použít lubrikant a vypozorovala jsem měsíce, kdy tělo tvoří víc hlenu - to mi kalich třeba proteče a špiním, ikdyž se nenaplní a nebo obráceně málo hlenu a to je někdy bolestivý a musí pak používat zbytek cyklu vložku kvůli podráždění sliznice. Za sebe jsem vypozorovala, že na to má vliv sexuální aktivita (frekvence) cca týden před, čím víc dovádím - tím víc hlenu a pak klasika: spánek, hydratace - ve smyslu dostatečného pitného režimu. Každé tělo je jiné, ale občas mám období kdy piju hlavně kafe - zelený čaj, chodím spát ve tři a v sedm vstávám, pak se to jasně na menses promítne.