DISPARITY: to je v pohode, me se libi s tebou mluvit, protože mas jiny nazory a nejsi dogmatik a namyslenej flejmista, kterej se hned pousti do nafukovani vlastniho ega a opovrhovani a osobnich utoku na druheho, toho si cenim.
my dva se na svet proste divame jinak...nejsme v rozporu, ale vidime veci z jinyho uhlu...
ja kdyz si stoupnu tam, kde jsi ty, dam ti uplne za pravdu..ano, z toho uhlu pohledu je to tak, jak rikas..ale ten uhle pohledu je ma muj vkus prilis ..eeee. nizky... prizemni :-)
ja stojim trochu jinde....malicko jakoby na spicce nejaky hory a divam se dal...
mozna to snadneji pochopis, kdyz napíšu, že ja komunismus ani jiny pokusy podobneho druhu nepovazuju za neco noveho, jineho..Z meho pohledu je to jenom zase obycejnej materialistickej, čili velmi oklestenej způsob vnimani reality a pojímání reality v zajmu maximalniho kořistění, vytěžku, vydobytku, prebytku a nadbytku bez ohledu na prostredky... proste jenom takovy trochu jinak obliknutý bezohledný kořistnictví...
ne novej pristup k realite.
nejsou placeni za to, aby si delali rozhodnuti dle momentalniho napadu
takhle jsem to tedy rozhodne, ale ropzhodopááádne nemyslela, to jsme si spatne rozumeli.
nejsou ale ani placeni za to, aby si delali rozhodnutí podle momentalního stavu vlastni penezenky nebo príbuzenskejch vztahu a podobných vecí a pri tom vesele kaslali na nejaky práva obcanů.
vis, me proste jde o zmenu paradigmatu... od koristnickýho dobývání a "práv silnejsiho" k dobremu hospodáři na zemi... je to tak prevratny, ze to tu od dob atlantidy nebo kedoviceho davneho jeste nebylo ....nikdy v nám známe historii to tu vlastne nebylo... ale lidstvo musi dospět... nebo zemrit...
a je to na dlouho, ja vim, ale musi se s tim zacit .. opravdu malymi krucky, jemne... ale musi... neni na co cekat...
neni nac cekat, je akorát čas, takze diky za peknou diskusi a bezim na obed .-)))