JENIIK: proč proti mě? Jo aha, já jsem tam zapomněla napsat, že jsem to dostala mailem, že jsem to nepsala já .-)))))
....
Mno, já jsem to nevymyslela a osobne nesnáším takovýhle kecy, tu dryáčnickou vzletnost a cirkusový vyvolávačství a já bych rozhodně žádnou pozvánku takhle nezformulovala...
ale už jsem dost stará na to, abych se nenechala odradit vnějším dojmem... filtruju a mhouřím oči.
Asi se zúčastním pres svoje výhrady k PR tý akce a to proto, že se mi chce zase jednou udelat neco divnýho, naivního, směšnýho a možná pro někoho i nesmyslnýho nebo zrádcovskýho. Já od narození nenávidím náslií a vojáčkování všeho druhu, z jakýchkoli důvodů a k jakýmkoli účelům a tak si tentokrát dopřeju svoji skromnou nenápadnou postavičkou přispět k "davu". I s rizikem, že ta akce bude vykládaná vselijak a diskreditovaná a zešměšnovaná a možná me to až překvapí ..ale myslím, že do toho půjdu.
Nějak cejtím, že to proste potřebuju pro duševní hygienu.
Aspon svou přítomností dát najevo, ze se mi násilí hnusí a že bych opravdu uplne nejradši byla, kdyby se mezi lidma uz nikdy nevalcilo. I kdyz je to možná utopie .