tak jsem dnes dostala odpoved pana nepodepsaného od lidí z Projektu Čistá Praha. To, co nám sem Synchtronista dával asi před 14ti dny...tzakže trochu se zpozděním, ale přece...
odepsala jsem toto:
--------------------------------------------------------------------
........tuhle nepodepsanou odpoveď máme na netu už asi 14 dní, a také další odpověď toho pána.
Je to proste pohled dvou stran - někdo si myslí, že lesy a parky by neměly hyzdit všelijaký hnusný nevkusný cedule, který pro blbce píšou, že dětské hřiště je dětské hřiště, piknikové místo je piknikové místo apod. (ovšem nějaké decentní cedule na naučných stezkách jsou ok)
A někdo si zase myslí, že čistota města není normální samozřejmou průběžnou prací města, ale kdovíjaký PROJEKT, a aby to lidi pochopili, polepí Prahu tunama samolepek, který vypadaj, že je tam nalepili vandalové. Celé to navíc stojí zbytečné peníze, což tomu pánovi asi vadí nejvíc: to, že peníze na úklid města byly zneužity na Bémovu volební kampaň, kteropu si ji udelal vlastne zadarmo .
To je prostě na jedné straně pohled toho, kdo má utrácet obecní peníze a vykazovat jakousi činnost a toho, kdo na to nedobrovolně přispívá.
Pán, který se touhle kausou zabývá, odjíždí někam za prací, takže s tímhle zatím bude klid, taky se objevily podle mě mnohem závažnější průšvihy (např. Opencard) a podle toho, co se člověk dozví i jenom bezděky, aniž by to musel nějak do hloubky sledovat je jasné, že na magorstátu je bordel, mafie, hnus a špína.
Apropo, špína.... Neuvažuje projekt "Čistá Praha" o tom udělat pořádnej úklid a očistu na Magorstátu a městských obvodních úřadech? To by byla opravdu úplně nejzáslužnější činnost, vymést všechny ty arogantní zlodějský mafiány z chlíva:-) To by se myslím celé Praze ulevilo mnohem víc, než když v ní přibudou odpadkový koše, stupidní cedule a samolepky s Bémem.