• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISHUGERealitní kanceláře - zkusenosti, reference
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    Tenhle clovek me tak extreme nasral ze se o to musim podelit. Tri tydny mu volam kvuli bytu, tri tydny me taha za nos jako ze tam byl zajemce kerej nejni rozhodnutej a at zavolam po vikendu atp. nakonec se mi s nim povedlo domluvit schuzku kdy se ho jeste vyslovne ptam: "Muzu s tim pocitat? prijedou se podivat rodice z jiznich cech tak aby nejezdili zbytecne." samozrejme mi rek ze s tim muzu pocitat poslal jsem mu jeste email na ktery odpovedel a potvrdil mi prohlidku. svete div se v nedeli s rodicema jak debil stepuju dve hodiny na domluveny adrese a pan nebere telefon . btw. ten byt by za to asi ani nestal. Jezis kdyby to zvednul a rek sorry je to pryc pochopim kdyby napsal zpravu ok ale tohle

    Jméno: Jaroslav Hrnčíř

    GSM: 774 490 116

    E-mail: jaroslav.hrncir@bytyihned.cz
    MEG
    MEG --- ---
    WEN: už jsem tu dříve psala, že budu hledat pro firmu služební byt v Pze. sice ještě není jisté, zda to bude pronájem či koupě, ale spíš v počáítku tipuju na ten pronájem.
    jak bych měla postupovat, abych se vyhnula zbytečným komplikacím a šejdířům? je lepší volat na inzeráty nebo zadat agentovi?
    co mi hrozí . mám na mysli jaké triky na mě mohou pronajímatelé (ať už soukr. osoby nebo realitky) vytáhnout?
    budu vděčná za každou praktickou radu. dík! :-)
    CITEKATUS
    CITEKATUS --- ---
    LULLABY:
    MICCIK:
    bohužel musím konstatovat,že se to fakt děje...já inzerovala byt a ikdyž mám exclusivku a paní nechce spolupracovat s nikým jiným a fakt je hrozně milá a já se nažím jak drak...no a nějaký vychcánek mi ukradl fotky, a nbízel to fakt docela dlouho, až když jsem mu začala vyhrožovat žalobou tak toho nechal.
    GREVE
    GREVE --- ---
    NINOTCHKA: Kde konkrétně na tom serveru inzeruje realitka?
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    NINOTCHKA: jasne, ale server bezrealitky.cz vazne umoznuje najit si byt bez realitky, to ze majitele skontaktuje realitka i treba na zaklade tohoto inzeratu a nabidne mu smlouvu neni chyba toho serveru, ale majitele a pak mozna vlezlosti realitek
    NINOTCHKA
    NINOTCHKA --- ---
    LULLABY:
    GREVE:
    umožňuje najít i bez realitky,ale také její prostřednictvím...a že si přivlastněj? tak na tom neni přece nic hezkýho...štvě mě klamavá reklama, jednání, kdy přijdete na schůzku s majitelem a je tam i makléř a společně zvyšují cenu..."bylo to tam špatně napsaný"...To není hysterie, to je vztek!
    NINOTCHKA
    NINOTCHKA --- ---
    MISHUGE:
    oči mám stále otevřené a nic...ale dík...
    GREVE
    GREVE --- ---
    MICCIK: Jestlis to nepochopil, tak to její "info" je nepravdivé a hysterické. Server www.bezrealitky.cz opravdu umožňuje najít byt bez realitky.
    MICCIK
    MICCIK --- ---
    NINOTCHKA: ty brdo tak to čumím díky za info
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    NINOTCHKA: ja myslim, ze oni (realitky) sjizdej ruzny inzeraty a pak si je proste privlastnej s tim, ze treba majitel ani nevi, ze jeho byt nabizi i realitka... stalo se nam nekolikrat, ze majitel pak rek, ze ani nevedel, ze ten jeho byt nabizej... kolikrat makleri nemaji ani zadny informace o tom co majitel vyzaduje a museji to zjistovat
    CITEKATUS
    CITEKATUS --- ---
    Teda dobrý makléř
    CITEKATUS
    CITEKATUS --- ---
    NINOTCHKA: Když budu upřímná spusta lidí se první snaží ehnat si někoho do bytu sama.Když jim tam ale naběhne už šestá pofiderní osoba a oni tam jsou téměř od rána do večera a hovno z toho, po měsíci se obracejí na realitku.Nemají na to čas ani nervy a každý se je snaží obrat nebo jim prostě jen lustruje byt.
    Taky si asi vůbec neuvědomujete kolik je v praze vykradač bytů a kolik jich takhle chodí okouknout byty.Makléř i toho člověka první trošku okoukne než o vezme k majiteli.Zatímco majitel vidí všechen ten ksindl a pak už prostě nevěří,že najde sám někoho normálního.Není to podvod jen to hodl nesmazal.A nebo jak říká GREVE jednou majitel podruhé realitka
    GREVE
    GREVE --- ---
    NINOTCHKA: Eh?? Nechápu, co je na tom špatného? Prostě to jednou nabízí majitel a podruhé realitka.
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    NINOTCHKA: našli jsme byt tím stylem,ze jsem prochazeli srze město a když na baráku byla cedule s pronájmem,volali jsem na uvedeny cislo... prvni pokus nevysel a druhy jo, byla to realitka jak uvádí TEKYES.
    Neměli to vyvěsený na netu,takže vysel byt na Vinohradech 3+1 za jedenáct ( v horším stavu,ale da se;)
    NINOTCHKA
    NINOTCHKA --- ---
    Zdravím! Další příklad vynalézavosti realitních kanceláří:

    Nedávno jsem v tramvaji viděla inzerát, který mě docela zaujal - hledáte byt? jděte na www.bezrealitky.cz píší: bez provizí, bez realitky, přímo od majitele. ale je to prozměnu jen typ negativní reklamy, dokonalá kamufláž, jsem realitka, která se chce od ostatních odlišit tím, že se jako realitka netváří. Jak je jinak možné, že stejný byt inzerují oni:
    http://www.bezrealitky.cz/en/ - byt 3+1 na Vinohradech v Anglické ulici za 17000+3000
    a totožný lze nalézt na seznamu od RK Vaše adresa?
    http://www.sreality.cz/byty-3+1-pronajem-praha-2-vinohrady-1974557546

    Fotky jsou úplně stejné..jen focené z jiného úhlu...
    zprostředkování zprostředkovaného zprostředkovaně?
    kde a jak se dá v Praze NORMÁLNĚ sehnat byt?
    CNV
    CNV --- ---
    Nějaké reference na brněnskou Realspektrum? Filtr mlčí... Chci zjistit, jestli se tak příšerně chovají jenom k nám nebo ke všem.
    TEKYES
    TEKYES --- ---
    minuly tyden jsem do 2 dnu potreboval sehnat pronajem bytu 2+1 na vinohradech a pomohla mi agentka spolecnosti nopalreality.cz. tito italove vlastnej nekolik domu v Praze na Vinohradech a podarilo se jim, predat mi vcas prijemny byt i s podepsanou smlouvou. snad jedina nevyhoda tohoto (na centrum levneho) bydleni je, ze vetsinu bytu se spolecnost rozhodla v blizke budoucnosti rekonstruovat, takze nabizi jen pronajmy do pristiho leta.
    SAVANAH
    SAVANAH --- ---
    GREVE: Hehe já moc dobře vím proč jsem tam odsud odešla dřív než jsem měla ;)
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    WEN: konečně se někdo spolehlivý ozval,..


    wen mužu doporučit...
    WEN
    WEN --- ---
    ahoj, jsem WEN a pohybuji se v rámci realitního trhu. Odpovím na vaše otázky, poradím s problematikou prodeje a pokud hledáte nové bydlení, ráda pomohu s výběrem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam