• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISHUGERealitní kanceláře - zkusenosti, reference
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    NINOTCHKA: ja myslim, ze oni (realitky) sjizdej ruzny inzeraty a pak si je proste privlastnej s tim, ze treba majitel ani nevi, ze jeho byt nabizi i realitka... stalo se nam nekolikrat, ze majitel pak rek, ze ani nevedel, ze ten jeho byt nabizej... kolikrat makleri nemaji ani zadny informace o tom co majitel vyzaduje a museji to zjistovat
    CITEKATUS
    CITEKATUS --- ---
    Teda dobrý makléř
    CITEKATUS
    CITEKATUS --- ---
    NINOTCHKA: Když budu upřímná spusta lidí se první snaží ehnat si někoho do bytu sama.Když jim tam ale naběhne už šestá pofiderní osoba a oni tam jsou téměř od rána do večera a hovno z toho, po měsíci se obracejí na realitku.Nemají na to čas ani nervy a každý se je snaží obrat nebo jim prostě jen lustruje byt.
    Taky si asi vůbec neuvědomujete kolik je v praze vykradač bytů a kolik jich takhle chodí okouknout byty.Makléř i toho člověka první trošku okoukne než o vezme k majiteli.Zatímco majitel vidí všechen ten ksindl a pak už prostě nevěří,že najde sám někoho normálního.Není to podvod jen to hodl nesmazal.A nebo jak říká GREVE jednou majitel podruhé realitka
    GREVE
    GREVE --- ---
    NINOTCHKA: Eh?? Nechápu, co je na tom špatného? Prostě to jednou nabízí majitel a podruhé realitka.
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    NINOTCHKA: našli jsme byt tím stylem,ze jsem prochazeli srze město a když na baráku byla cedule s pronájmem,volali jsem na uvedeny cislo... prvni pokus nevysel a druhy jo, byla to realitka jak uvádí TEKYES.
    Neměli to vyvěsený na netu,takže vysel byt na Vinohradech 3+1 za jedenáct ( v horším stavu,ale da se;)
    NINOTCHKA
    NINOTCHKA --- ---
    Zdravím! Další příklad vynalézavosti realitních kanceláří:

    Nedávno jsem v tramvaji viděla inzerát, který mě docela zaujal - hledáte byt? jděte na www.bezrealitky.cz píší: bez provizí, bez realitky, přímo od majitele. ale je to prozměnu jen typ negativní reklamy, dokonalá kamufláž, jsem realitka, která se chce od ostatních odlišit tím, že se jako realitka netváří. Jak je jinak možné, že stejný byt inzerují oni:
    http://www.bezrealitky.cz/en/ - byt 3+1 na Vinohradech v Anglické ulici za 17000+3000
    a totožný lze nalézt na seznamu od RK Vaše adresa?
    http://www.sreality.cz/byty-3+1-pronajem-praha-2-vinohrady-1974557546

    Fotky jsou úplně stejné..jen focené z jiného úhlu...
    zprostředkování zprostředkovaného zprostředkovaně?
    kde a jak se dá v Praze NORMÁLNĚ sehnat byt?
    CNV
    CNV --- ---
    Nějaké reference na brněnskou Realspektrum? Filtr mlčí... Chci zjistit, jestli se tak příšerně chovají jenom k nám nebo ke všem.
    TEKYES
    TEKYES --- ---
    minuly tyden jsem do 2 dnu potreboval sehnat pronajem bytu 2+1 na vinohradech a pomohla mi agentka spolecnosti nopalreality.cz. tito italove vlastnej nekolik domu v Praze na Vinohradech a podarilo se jim, predat mi vcas prijemny byt i s podepsanou smlouvou. snad jedina nevyhoda tohoto (na centrum levneho) bydleni je, ze vetsinu bytu se spolecnost rozhodla v blizke budoucnosti rekonstruovat, takze nabizi jen pronajmy do pristiho leta.
    SAVANAH
    SAVANAH --- ---
    GREVE: Hehe já moc dobře vím proč jsem tam odsud odešla dřív než jsem měla ;)
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    WEN: konečně se někdo spolehlivý ozval,..


    wen mužu doporučit...
    WEN
    WEN --- ---
    ahoj, jsem WEN a pohybuji se v rámci realitního trhu. Odpovím na vaše otázky, poradím s problematikou prodeje a pokud hledáte nové bydlení, ráda pomohu s výběrem.
    CIA
    CIA --- ---
    MICCIK: Jaký byt máš na mysli? 1+kk do 1,8mil nebo 4+kk do 1,8mil? Je ti jedno lokalita v Praze, velikost, typ vlastnictví, novostavba nebo starší výstavba. Zkus být trochu konkrétnější ;)
    MICCIK
    MICCIK --- ---

    GREVE: Samozřejmě se Bavíme o Praze nebo Praze a Okolí
    GREVE
    GREVE --- ---
    MICCIK: Většinou to neni problém, třeba v Litvínově si za takovou sumu koupíš i pět krásných bytů.
    MICCIK
    MICCIK --- ---
    Hledám byt ke koupi. Najde se někdo kdo už si koupil byt do 1800000Kč (mám namysli ted někdy) a poradí mi jak se k němu dopracoval?? díky
    CIA
    CIA --- ---
    GREVE: No hlavně bych ani neuvažoval o koupi bytu, ze kterého na webu nevidim fotku... To soro vypadá, jako když ta realitka nemá smlouvu s majitelem, ale ví, že byt je na prodej. A pak slavnostně přijde za majitelem s tím, že má kupce...

    MIIREK: Tak to je solidní maso... Příště bych na ně zkusil vyrukovat s tím, že taky oni budou mít nějaký závazky, jinak budou platit penále. Zmrdi.
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    GREVE: a zařídí ti na něj hypoteční úvěříček :o))
    GREVE
    GREVE --- ---
    Koupili byste byt od někoho, kdo místo slova byt říká "byteček"? A do inzerátu je schopen napsat "velký byteček"? Já teda ne, nějak podvědomě mě to děsí.
    CITEKATUS
    CITEKATUS --- ---
    PLOMBDENTIST: nechci tě jako nasrat,ale víš jaké jsou v česku daně...tak si to spočítej...))))frajer z toho má ve finále vlastně hovno
    MARKETUSHKA
    MARKETUSHKA --- ---
    GREVE: to se obcas stava :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam