• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISHUGERealitní kanceláře - zkusenosti, reference
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    WEN: konečně se někdo spolehlivý ozval,..


    wen mužu doporučit...
    WEN
    WEN --- ---
    ahoj, jsem WEN a pohybuji se v rámci realitního trhu. Odpovím na vaše otázky, poradím s problematikou prodeje a pokud hledáte nové bydlení, ráda pomohu s výběrem.
    CIA
    CIA --- ---
    MICCIK: Jaký byt máš na mysli? 1+kk do 1,8mil nebo 4+kk do 1,8mil? Je ti jedno lokalita v Praze, velikost, typ vlastnictví, novostavba nebo starší výstavba. Zkus být trochu konkrétnější ;)
    MICCIK
    MICCIK --- ---

    GREVE: Samozřejmě se Bavíme o Praze nebo Praze a Okolí
    GREVE
    GREVE --- ---
    MICCIK: Většinou to neni problém, třeba v Litvínově si za takovou sumu koupíš i pět krásných bytů.
    MICCIK
    MICCIK --- ---
    Hledám byt ke koupi. Najde se někdo kdo už si koupil byt do 1800000Kč (mám namysli ted někdy) a poradí mi jak se k němu dopracoval?? díky
    CIA
    CIA --- ---
    GREVE: No hlavně bych ani neuvažoval o koupi bytu, ze kterého na webu nevidim fotku... To soro vypadá, jako když ta realitka nemá smlouvu s majitelem, ale ví, že byt je na prodej. A pak slavnostně přijde za majitelem s tím, že má kupce...

    MIIREK: Tak to je solidní maso... Příště bych na ně zkusil vyrukovat s tím, že taky oni budou mít nějaký závazky, jinak budou platit penále. Zmrdi.
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    GREVE: a zařídí ti na něj hypoteční úvěříček :o))
    GREVE
    GREVE --- ---
    Koupili byste byt od někoho, kdo místo slova byt říká "byteček"? A do inzerátu je schopen napsat "velký byteček"? Já teda ne, nějak podvědomě mě to děsí.
    CITEKATUS
    CITEKATUS --- ---
    PLOMBDENTIST: nechci tě jako nasrat,ale víš jaké jsou v česku daně...tak si to spočítej...))))frajer z toho má ve finále vlastně hovno
    MARKETUSHKA
    MARKETUSHKA --- ---
    GREVE: to se obcas stava :o)
    GREVE
    GREVE --- ---
    MARKETUSHKA: Aha, no jasně, nějak jsem ztratil souvislost :-)
    MARKETUSHKA
    MARKETUSHKA --- ---
    GREVE: zkus 4 prispevky dolu, DUMREALIT...
    GREVE
    GREVE --- ---
    MIIREK: A jméno realitky?
    MIIREK
    MIIREK --- ---
    cia:
    tak teda pan makler prisel na prohlidku s jakous takous dohodou na podpis, ze kdybych si nahodou nasel toho majitele bez jejich realitky - i v pripade uplne jine nabydky!! tak provizi zaplatim v plne vysi tak jako tak plus nejaky penale.. jeste tam byly naky kraviny, ale srozumitelny, no chtel sem to videt a tak sem podepsal.. pak ten byt byl supr, sice teda jinej nez inzerovanej, ale paradni. majitel vypadal ze neumi do 5ti pocitat - mozna naka figurka..

    do hodiny mu volam ze to beru a domluvili sme se ze do dalsich 4 hodin prinesu provizi do kanclu. hura a bydlim. nebo taky ne. do hodiny sms oznamujici pronajem bytu nekomu jinymu.

    co to je jako za jednani?
    ackoliv ted sem rad ze to tak dopadlo. s takovydlema kokotama se zaplist zbytecny.
    CIA
    CIA --- ---
    MIIREK: Podrobnosti by nebyly? ;)
    MIIREK
    MIIREK --- ---
    jenom prihodim polinko do ohne - DUMREALIT je ojebavka jak vix. tfuuuuj!
    SIOUXSIE
    SIOUXSIE --- ---
    GREVE:
    s touhle realitkou mam dost podobnou zkusenost.
    GREVE
    GREVE --- ---
    Bydlite.cz - v minulosti jsem měl s nima docela dobrou zkušenost, teď koukám, že jeden byt, který majitel prodává za 600 tisíc, oni včera začali inzerovat za 650 a dneska to dokonce zvedli na 670! To teda moc nechápu. A mají u toho poněkud zavádějící fotky.
    CITEKATUS
    CITEKATUS --- ---
    MARTIN_531: je to prostě ostrý busines...a v každé kanceláři se najdou kokoti nemysli si...ale časem se vyselektují...obzvláště v remaxu...jsou tady na nás dost ostří...to a to školení do tehdy a do tehdy takový a takový obrat měsíčně jinak jdeš...a zůstanou jen ti co opravdu umí...a pan Tauš neznám moc lidí kteří by dokázali tak dokonale řešit pozemky tedy nejtěžší a nezávažnější nemovitosti...prostě takový vrchol realit když umíš pozemky a vyznáš se v tom...a ocenění jedeš z hlavy...tak to umí jen pan Tauš teda co znám...dufek to mi nic neříká..))))asi se není čemu divit..)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam