WEN: Tak on je to zrekonstruovaný byt, ve kterém se nikdy pořádně nebydlelo, a ty skříňky byly do sady s linkou, jen ještě nenamontované.
Ad nejtrapnější, na co se rk může zeptat: nechápu. Jako budoucí majitel něčeho bych i u starého vybavení chtěla vědět, jestli se s tím budu muset vyhazovat sama, nebo si to odveze šťastný původní majitel. Pokud by mě o tom byl někdo schopen informovat, byla bych spokojená.
Mě to prostě připadá jako nespolehlivost. Realitka si má zjistit, s čím se byt prodává (výslovně mi bylo řečeno Ano, tohle všechno tady bude, tohle si majitel odveze - a tyto podmínky jsem za tu cenu akceptovala, kdyby si majitel odvezl celou novou linku, byla by to úplně stejná situace - a bez linky už bych silně přemýšlela nad tím, zda do toho za tu cenu jít, protože by to znamenalo další velkou investici - nejde o to, že bych na ni neměla, ale cena už by byla přemrštěná). Pokud se situace změní a já je na to upozorním, má mě o tom informovat. Nemá-li informace k dispozici, má zvednout sluchátko a zjistit si je. That´s all. U všech věcí, které člověk kupuje, si zjišťuje, co všechno je součástí - u auta rádio (ano, taky se dá vymontovat), u skříní šroubky. U bytů je to jinak? Tak to je špatně.