• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISHUGERealitní kanceláře - zkusenosti, reference
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    Zdravím,

    poptávám šikovného hypotečního zprostředkovatele (zaměřeného čistě na HU případně StS, ne na jiné finanční produkty), který má dostatečné zkušenosti s vyřizováním (i méně tradičních) HU a dobré kontakty v hypotečních bankách. Obracím se sem, protože si nejsem vědom, že by někdo takový operoval na nyxu, ale na druhou stranu tu operuje řada makléřů, kteří s takovými lidmi mohou přicházet do styku. Za případné info do pošty předem děkuji.
    FADE
    FADE --- ---
    Wen: děkuji
    WEN
    WEN --- ---
    FADE: jakákoliv změna by měla být podána na úřad jako návrh na změnu územního plánu..
    FADE
    FADE --- ---
    Zdravím všechny, mám dotaz k těm, pro které jsou reality denním chlebem. Nemůžu se dopátrat informací o možnostech využití pozemku na základě rozdělení parcely do kategorií katastrálním úřadem - např. neplodná půda, zemědělský chráněný fond, orná půda apod. Nevím, jaké jsou pak možnosti využití - a zda závisí ještě na něčem dalším, a zda a za jakých podmínek lze změnit zařazení např. ze zemědělské půdy na stavební parcelu?

    Omlouvám se, je to trochu OT, ale chodí sem realitní makléři, tak by mohli vědět co a jak, či alespoň který právní předpis to upravuje... Za vysvětlení či jakýkoliv odkaz na webovky či knihy, které by mi to osvětlily, předem děkuji...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ANTALSTASEK: Všechny tři ty inzeráty jsou pryč, všechny Pražské nemovitosti bez fotek. Prostě divné.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KALHOTKA: Odhaduju to, že někomu došla trpělivost.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ANTALSTASEK: Zkus se na ty inzeráty podívat teď. Už tam nejsou.
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    ANTALSTASEK: pokud se s nima domluvíš, že těch 300K složíš u notáře a podepíšeš s nima seriozní smlouvu za jakých podmínek kdy a komu notář ty peníze vydá, tak bych se toho nebál, ale realitce ani na účet bych to rozhodně nedával, pokud nemají jistotní účet, ale co já vím, tak jistotní účet může nabídnout jen RSČS, kdyžtak mě doplňte...Ale o klucích z ústecka bych taky trochu pochyboval...:))
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Všechny nabídky bez fotek. Takhle se byty neprodávají. Aspoň půdorys, když majitel nechce inzerovat fotky.
    GREVE
    GREVE --- ---
    ANTALSTASEK: To zní všechno jako velmi podivnej kšeft. Taky pozor, ta realitka je z Ústí - 95% Ústečáků jsou podvodníci!!
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    Na P1 se kolem privatizace neustále něco dohaduje, myslím že nikdo nic neví, či aspoň oficiálně ne, pochopitelně pokud má někdo blízko k tamní zkorumpované radnici, asi si dokáže něco prolobovat.
    GREVE
    GREVE --- ---
    ANTALSTASEK: Kde může takováhle malá bezvýznamná realitka vzít víc než jednu výhodnou nabídku za rok? A proč chtějí zálohu vyšší než bude jejich provize? Jasný podvod.
    JPS
    JPS --- ---
    CIA: :)
    CIA
    CIA --- ---
    JPS: Máš to pomotané. Protože většina realitních makléřů si svoji práci představuje tak, že vyvěsí inzerát na sreality.cz a netreality.cz a čeká na telefonáty. Pokud nepřijdou, tak je chyba vždy jen v prodejní ceně a tudíž tlačí prodávajícího s cenou dolů. Čest výjimkám!
    JPS
    JPS --- ---
    ZZGERO: asi to mám v hlavě pomotané, ale mám takovou představu, že realitní makléř by se měl snažit prodat nemovitost a měl by pro to udělat nebo aspoň navrhnout potřebné kroky, protože by měl být odborník.

    myslím si, že se mnou je rozumná řeč a s manželkou taktéž a rozumné argumenty minimálně vyslechneme. a to asi bude rozdíl mezi tebou a ním, protože on nepřicházel s žádnými návrhy.

    bavíme se tady spíš o dojmech.

    abych to uzavřel - nebyli jsme s ním spokojeni, protože neodvedl ani kus práce, kterou by podle nás realitní makléř odvést měl. tolik reference na p. Doležálka z Realitky ČS.
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    JPS: nemohu a ani nechci mluvit za kolegu, takže se vyjádřím pouze k tvému bodu:
    mimochodem, v září a říjnu se v Krči byty 3+1 opravdu neprodávaly za 2,7M. začínaly na 3M :)
    To jsi zjistil kde?? :) Pokud máš známého/známou na KN a máš informace přímo z konkrétních kupních smluv (které jsem zavkladovány právě na KN), tak to jako informaci beru, ale pokud se tak domníváš na základě inzerce na webu...je to dost zavádějící...;)
    vím minimálně o dvou bytech, které se v té lokalitě prodaly v té době prodaly za 2,8M a 2,85M a majitelé začínali inzerci na ceně přes 3M ... ;)

    jinak taky gratuluji k prodeji, cena 2,35M je plně odpovídající. že se vás ostatní makléři snažili stáhnout na cenu 2,0M se ani nedivím...

    proč vám tu smlouvu chtěl vypovědět? třeba já osobně bych 2+kk v krči v té době za 2,7M vůbec nenabral. prostě bych řekl klientovi, ať se nezlobí, ale pokud není ochotný jít s cenou dolů aspon na 2,5-2,4, tak se domnívám,, že je to v tuto chvíli neprodejné a nemůžu mu zajistit úspěšný a rychlý prodej...jinými slovy: nechci tím ztrácet čas, který můžu věnovat na zrealizování jiných zakázek....
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    JPS: Tak tohle znám.:-)
    JPS
    JPS --- ---
    JPS: to mi připomíná, že už v listopadu jsme mohli mít prodáno. ženská byt chtěla, všechno bylo supr, jen dojde do banky, aby dostala hypotéku.

    jenže ouha, paní do banky na domluvenou schůzku nedorazila. tak jí potom volali, co se děje, a ona jim řekla, že o ničem neví a žádnou hypotéku nechce. asi byla trochu na hlavu.
    JPS
    JPS --- ---
    COWBOY: samozřejmě :)
    byli u nás zájemci, kteří měli v dosahu rodiče, nebo pracují v IKEMu nebo vědeckém ústavu. prostě každý zájemce do toho jde s jinými prioritami
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    JPS: přízemí, stav domu, adresa,...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam