tze oprava :)
DAMIAN: abych ji nekrivdila, neco udelala - budiz ji realitky lehke, dojednala mi nizsi najem, nez co inzerovala na webu asi o 1500
ale rekla bych, ze krapet pani m. prestrelila (najem urcovala maklerka, prebira novy byt za majitelku a celkove to zarizuje, stanovila i vysi najmu) a byla rada, ze bude mit solventniho najemnika (kdyz uvedu, ze jsem advokat, dost lidi se zacne chovat trochu prijemneji, pze asi pochopi, ze nebudu vyzirka, co to tam jde znicit.. :))
a taky proto, ze mi ten byt nabizela ve chvili, kdy ja uz mela dojednany byt za nizsi najem (i nez je ted) a nizsi poplatky.. (v byte vychazeli lepe, tady to nejde moc urcit, je to novostavba)... v podstate jsem uz 2 tydny mohla bydlet jinde (kousek od tama)
kazdopadne prohlidku slibovala dva tydny a nezvladla.. vcera mi rekla, ze proste to nejde zaridit, at si to zkusim sama.. co jsem neudelala? zaridila to (u developera) na dnes rano....
ted mi kazdopadne poslala najemni smlouvu a musim rict, ze je nevyhoda byt advokat, vidim tam tolik veci, co by jiny lidi bez vahani podepsali, ze budu vzdycky za stezovale
napr. ze se vyse najmu stanovuje na dobu jednoho roku.. a co pak jako?...
SEOMAN: 12+dph
najem je 12,5+2,5