• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISHUGERealitní kanceláře - zkusenosti, reference
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SIMCIIQ: tak kdyz to vemes na 16 k mesicne tak to zas neni takovy peklo :)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    POHODAVOLE: no prave ze ty velky jo ale maly fakt ne :(
    platit o treba 200 tisic rocne vic je prehnany :(
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    GREVE: ja nerikam nic o tom jestli davat nebo ne, jen rikam ze pokavad chci inzerovat na nejnavstevovanejsim serveru tak se nemuzu divit ze to bude neco stat a verim tomu ze realitky si to nak zaridej aby neprodelavaly :)
    GREVE
    GREVE --- ---
    POHODAVOLE: Ten systém se ale k realitám vůbec nehodí. Aktraktivní byty jsou po dvaceti prohlédnutích (tj. deseti korunách pro Sreality) hned pryč, zatímco ležáky mají 400 návštěv týdně a nic. Říkáš, že tam realitky nemají ty ležáky dávat? A proč by neměly?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Me to zas nepride tak prepaleny, hold davat inzeraty na nejprovarenejsi server neco stoji..
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Tu si zaplatte u Lukasenka :-D
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    SEOMAN: no zrejme to tak dopadne jen by to chtelo masivnejsi reklamu :(
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    DAMIAN: no mohla by to byt zajimava kauza :)
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    SIMCIIQ: tak doufám že to poženou až do Bruselu .)))
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    CIA: Staci aby se realitky dohodli, hodili na Lukasenka bobek a vybrali si jeden jiny...

    http://www.mapmap.cz/cze/default.aspx
    http://realitymix.centrum.cz/
    http://reality.idnes. cz/
    http://www.reality.cz/
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    DAMIAN: no v podstate jde o to ze to co predvedli sreality je destruktivni... ceho se domahat to nevim ale je to pro me pochopitelny krok priklad dejme tomu nabizis byt exkluzivne a nakej lojza od vedle ho nabizi taky tak zavolas do te realitky vysvetlis situaci poprosis o stahnuti no a ten lojza bude nerad dotkne se ho to a bude se chtit pomstit tak si sedne na sreality najde si tu realitku kde makas najde si tebe jako maklere a najde si tvoje inzeraty a dve hodiny ti bude klikat na inzeraty.. je to zneuzitelny a to je to proc se podala stiznost (se stiznosti nemam nic spolecneho jen poukazuji ze mi to prijde logicky proc ji ARK podala)
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    SIMCIIQ: ale já na sreality chodim (i tam inzeruju)... ale nechápu čeho bych se měl domáhat stížnostma na cenovou politiku soukromý firmy... bud to akceptuju nebo ne...
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ja jsem se tu zeptala predevsim na toto protoze me zajima jak se na to tvari makleri pripadne zda je tu nejaky jednatel male spolecnosti..
    vim ze mnoho realitek u sreality konci a hodlaji prejit na www.nemovitosti.cz

    na coz navazuje moje druha otazka a to pro potencionalni zakazniky zda znaji nemovitosti.cz ?
    CIA
    CIA --- ---
    SEOMAN: Nechci polemizovat lepší/horší (zvlášť, když - jak píše SIMCIIQ - 80% zákazníků chodí na sreality), ale dal bys sem seznam těch mnohem lepších? Díky.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    SEOMAN: hmm tak ted tam presne tohle stejne budes mit a realitky typu maxima atd to tam budou cpat jako to cpou doposud to se dle meho nezmeni..

    DAMIAN: asi nemas predstavu o tom kolik zakazniku chodi z sreality vic jak 80% zakazniku prichazi prave odtamtud a lidi proste jsou zvykly hledat na srealitach maji to v podvedomi malokdo hleda i jinde (prosim te jestli mi tu chces vytknout ze ty ne tak to si muzes nechat pro sebe pac ty a dalsich par jedincu kteri opravdu nehledaji jen na srealitach je tak mizivy mnozstvi ze by to nezachranilo ani jednu malou realitku)
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    SIMCIIQ: komu se to nelíbí, tak at tam neinzeruje, ne.... čeho chtěj dosáhnout nějakejma stížnostma ?
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    A hlavne teda existuji mnohem lepci servery, tak at vsici hodi na seznam bobek a je po problemu ne...
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Kéž by to realitky motivovalo k tomu, aby v nabídce nenechávaly 3+ měsíců předražené nemovitosti, cpali je neustále jako nové na přední stránky a svinili tak nabídku.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    koukam ze nez jsem to dopsala tak si to nasel :)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    GREVE: jiste.. v soucasne dobe se plati registracni poplatek a koruna za den za inzerat, od 1.4. sreality udelali zmenu super vyhodnou pro vsechny realitky (ironie) a to ze skoro o polovinu zlevnili registracni poplatek ale nasadili padesatnik za zobrazeni inzeratu tudiz zde priklad:
    realitka ma 100 zakazek doposud to bylo takto registracni poplatek cca 12 tis plus 100x1x30 je 3000 mesicne x 12 je 36 tis rocne
    nyni zdanlive dle nich levnejsi a predevsim spravedlivy pro vsechny realitky registracni poplatek cca 7 ale ted dejme tomu ze na jeden inzerat denne klikne 20 lidi 20x0,5 je 10 korun za jednu nabidku denne x tech 100 je tisicovka denne x 30 je 30 tisic mesicne x 12 je 360 tis rocne :))
    plus teda ty registracni poplatky a ty mam dojem ted nevim nemam to pred sebou se plati ctvrt rocne secteno podtrzeno pro malou realitku je tohle naprosto devastujici :(

    prave se chysta nejaky protest apod prihlaseno je cca 400 realitek ale buhvi jestli to k necemu bude :(

    kazdopadne je podana stiznost na uphs.. vzhledem k tomu ze je toto naprosto nedomysleny predevsim v tom ze si muze nekdo nasadit par lidi a ruinovat konkurenci klikanim na inzeraty!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam