ráda bych se zeptala, s jakou pražskou realitkou máte dobré zkušenosti...? a naopak bych ráda informovala o neserióznosti realitky PragReality - kde jsem měla zájem o byt, na který jsem se šla podívat a agentce říkám, že o něj mám 100% zájem, ale že chci nejprve vidět nájemní smlouvu, než zaplatím rezervaci a zároveň provizi realitce v hodnotě jednoho měsíčního nájmu plus DPH. Smlouvu u sebe neměla, ani jinak formálně připravená nebyla (v jiné relitce mi dal agent složku s údaji o bytu včetně fotek a kontaktu na něj...), tak mi řekla, že mi nájemní smlouvu pošle druhý den dopoledne, na což jsem jí řekla, že poté zaplatím. Smlouvu mi už neposlala a odpoledne mi volala, že zájemci po mě rezervaci uhradili hned ten druhý den ráno... A jako další neseriózí jednání považuji to, že mi bylo řečeno, že ihned po zaplacení rezervace realitce je nabídka bytu stažena z internetové nabídky a dnes, po dvou dnech, kdy už by tam neměla být, je stále k vidění... Volala jsme na číslo agenta, který to měl údajně vyřizovat a bylo mi řečeno, že to má na starost zase jiný agent, tak si na mne vzala údaje s tím, že jsem řekla, že mám zájem o prohlídku, i když jsem byt jako první už viděla, a žádnou informaci o tom, že by byl byt již blokovaný, mi neposkytla... Buď v tom mají nepořádek a nebo lákají na byty, co už nejsou, aby popř. potenciálnímu klientovi doporučili jiný byt ze své nabídky - samozřejmě mne vyzpovídala, o jaký byt bych měla zájem (rozměry, zařízení atd.), ačkoli jsem volala na konkrétní nabídku...