• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISHUGERealitní kanceláře - zkusenosti, reference
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    WARBABY8: To je snad ta nejnesmyslnější rada, která šla poskytnout. Každou chvilku zachraňuju někoho, kdo na takovýhle rady dal, pověsil to na bezrealitku a pak jen skučel bolestí.

    VLASOCKA: Je to přesně jak píše DIM_. Realitní makléř to prodá, jde jen o to, vybrat si toho správného. Je mizi námi hromada budižkničemů, ale i spolehlivých a šikovných lidí. Pokud nemáš na nikoho konkrétního pozitivní reference, doporučuju využít srovnávacích portálů jako například https://www.srovnani-makleru.cz/
    WARBABY8
    WARBABY8 --- ---
    VLASOCKA: Pokud se v dnešní době chcete zbavit nemovitosti, tak s tím opravdu není žádný problém. Když to dáte za rozumnou cenu tak to máte do dvou měsíců prodané. Doporučím dejte to na bezrealitky.cz a nechte tam svůj kontakt. Ozve se Vám dost realiťáků a každému řekněte ať si to nabídne, ale bez exkluzivity a uvidíte, že máte po problémech. Jen se neomezujte na regionální realitky. My jsme taky prodávali pozemek na Plzeň-jih a vzal ho člověk z Prahy.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DIM_: přesně, pro někoho může mít stejnou hodnotu i pěkná stavba, kterou nechá zájemce srovnat se zemí..
    DIM_
    DIM_ --- ---
    VLASOCKA: Nechci bejt za toho "dik za zadnou radu", ale at je to sebevetsi ruina, tak to realitka proda jako cokoli jinyho. Nemyslim si, ze to bude orisek.
    Ja mam zkusenost z druhy strany, s nakupem ruiny, a prodavalo se to jako kdyby slo o ... cokoli jinyho:)
    VLASOCKA
    VLASOCKA --- ---
    Ahoj. Sháním někoho, kdo by mi dokázal poradit s prodejem dle mého mínění neprodejné nemovitosti. Podědila jsem poloruinu v mikro obci bez občanské vybavenosti. Z nostalgie a čistě emocionálních důvodů jsem to neodmítla včas. Bylo by fajn ponechat si pozemek a případně na něm v budoucnu vybudovat chatu/malou stavbu, ale nemám v současné době prostředky na demolici budov (chalupa + hospodářská). Ty v současné době straší sousedy, i když fyzicky je neohrožují, stavby stojí samostně v dostatečné vzdálenosti od sousedních. Každopádně se o to nemůžu postarat a tak bych se toho ráda zbavila. Je mi jasné, že to bude oříšek. Nějaké tipy, kdo by mi nejlépe poradil? (nemovitost Plzeň-jih, bydlím v Praze)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    měli byste tip na šikovného makléře, který mi pomůže najít byt podle mých preferencí? mám poměrně jasno v tom, co chci i v budgetu. zdá se mi ale, že to, co se dostane do inzerce jsou už jen zbytky. praha. díky
    RADU
    RADU --- ---
    HIT Reality Jablonec n. N. - dovolím si varovat před paní Kalábovou, majitelkou této pobočky. Zpočátku se prezentovala jako velice solidní, korektní osoba. Než ovšem začaly problémy. Byla sjednána sleva z kupní ceny při naplnění určitých podmínek, bohužel jen ústně, podmínky byly naplněny a dostali jsme slevu třetinovou oproti původní dohodě. Od okamžiku podpisu kupní smlouvy se z paní K. stala tichá myš, která evidentně nemá motivaci řešit nastalé nesrovnalosti s prodávajícími, dokud nebude člověk hrozit odstupem od kupní smlouvy.

    Kupuju už třetí nemovitost, mám za sebou desítky prohlídek, kamarády makléře....a takovéhle jednání, jaké nyní předvádí paní K. jsem ještě nezažila a nikomu ty stresy a negativní energii tím vyvolanou nepřeju zažívat!
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    MADCAT: Hlavně mít v novým místě už trvalý bydliště, tzn. změna údajů v OP, jinak může být nová adresa jako doručovací se zřízenou poštovní schránkou a jejím vybíráním třeba 1x týdně.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Trochu to souvisí s tématem, tak si dovolím zeptat se tady: když má člověk předáno a přepisuje si na sebe energie, ale ještě nemá výpis z KN, kde by byl uveden jako vlastník, tak do těch žádostí o změnu zákazníka pro plynaře, elektrikáře apod. uvádí svoje trvalý bydliště zřejmě ještě to předchozí - podle pravdy, nebo už se to bere jakože "dyť tam přece budu bydlet, to je jasný, napíšu tam bydliště rovnou to nový"? Nemůžu se rozhodnout ani pro jednu variantu :-X. Napsat tam starý a za měsíc to znovu u všech řešit a všem posílat písemně, že už mám jiný bydliště, mi přijde jako opruz, na druhou stranu lhát se nemá, že :-). Jak z toho ven?
    PETROS
    PETROS --- ---
    zdravim,
    mate nekdo osobni zkusenos se sluzbou nabizenou zde:
    Správa bytů | Českomoravská realitní, a. s.
    http://www.cmr.cz/sprava-bytu.php

    obecne se nabizi sluzby viz zde:
    Pro pronajímatele
    https://www.dumrealit.cz/sluzby/pro-pronajimatele

    zajimalo by me pripadne take zkusenost s nejakou realitkou, které jste sverili pronajmuti vaseho bytu. díky moc.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    BLACKDRAGON: Zalezi asi na konkretnim remaxu/makleri. My jsme z ni nenechali temer nic, pridavali jsme spoustu podminek ke splneni a zalohu skladali do advokatni uschovy. Ale jedna se o hodne komplikovanou transakci
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    jake jsou moznosti upravy rezervacni smlouvy s Remax, zkusenosti?
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    MADCAT: My jsme to ted tak delali. Samozrejme realitka tvrdila, ze to je zbytecne apod., ale vzhledem k vysi castky to pro nas (jako kupujici) byla podminka, ze ktery bysme neustoupili
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    MADCAT: Je. Běžné na trhu je rezervační deposit na účtu zprostředkovatele, samozřejmě je dobré aby to byl zprostředkovatel důvěryhodný. Rezervace u advokáta je nesmyslná komplikace, která jen zdržuje proces.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Rezervační poplatek: má smysl ho dávat do advokátní úschovy? Čerpám z tohoto článku, tak nevím, jestli to není jenom přihřívání si vlastní polívčičky...
    LBW
    LBW --- ---
    Ahoj, mate nekdo zkusenost s touto realitkou, prosim? Diky

    www.lookreality.cz

    HAILA
    HAILA --- ---
    Ahoj,
    chtěl bych se zeptat, zda tu má někdo zkušenosti s prodejem českých realit na holandských serverech? Jedná se o chalupu v severních čechách.

    Díky Tomáš
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    Zdravim. Mam na starosti prodej vily v Pze kunraticich. Mamka je vlastnik (barak s pozemkem je samozrejmne po tatovi) na nemovitosti je zastava od "zlodeju" (Tak Jim aspon rikame, ale neni to daleko od pravdy) bohuzel ne mame cas a penize se o ten barak star at a taky by si zaslouzil nejakou renovaci. Jelikoz ja ziju v zahranici a na mama je ten barak zbytecne velikej tak schanime realitniho maklere. Mam spoustu otazek ohledne procesu prodeje, jak se resi takova zastava etc.. kazda pomoc/rada vitana! Na nyx nechodim pravidelne Tak mozna radsi do zprav, ale budu se snazit se sem obcas mrknout. Dekuju!
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    Ahojte, pokud byste potrebovali sluzby realitniho maklere ve Zlíne a prilehlem okoli. Napiste mi tady do posty.
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KONOPASLIK: aneb půlka Prahy ve vředu z jednoho fragmentu:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam