• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISHUGERealitní kanceláře - zkusenosti, reference
    GREVE
    GREVE --- ---
    KONOPASLIK: Taková realitní kancelář ale snad neexistuje. Ten ceník jsem si našel a 60 Kč to stojí jen když máš opravdu jeden inzerát, což je nesmysl. Stačí mít 5 inzerátů a hned to klesne na 19 Kč za den.
    Tj. průměrný byt k prodeji bys musel inzerovat asi tak čtyři roky, aby se ti to nevyplatilo :-)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    GREVE: Před zdražením to bylo 60 bez DPH denně, teď je to nějaký složitější počítání, protože snad počítaj každej region separátně, ale neměl jsem ambice do toho pronikat nějak detailněji. Což garážovka s jednou kontinuální nabídkou v portfoliu, kterou tam žmoulá celej kvartál, zpravidla nevypotí.
    GREVE
    GREVE --- ---
    KONOPASLIK: Kolik proboha dneska ty Sreality stojí, že si je někdo nemůže dovolit?? To fakt slyším poprvé...
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    STEMBUS: V podstatě je to vyloučeno. Velké realitky, které na to mají dostatečný objem a budget, inzerují na všech portálech, ale zejména na srealitách, takže tam najdeš kompletní nabídku. Vedle toho malé garážovky, které nemají takový objem a díky tomu cena inzerce na "skách" je pro ně nereálná, inzerují na minoritních serverech typu realhit, anonce, apod. Do toho všichni mají svou nabídku vystavenou i na svých webech, ale jedná se až na oprávněné výjimky o totožnou nabídku s tím, co exportují na portály, takže sledovat stránky jedné realitky v podstatě znamená připravit se nabídky těch ostatních. Pokud já hledám něco pro sebe, tak visím na srealitách denně (+ hlídací psi), realhit zkouknu jednou týdně a čas od času mrknu na bezrealitky, kdyby se tam náhodou objevilo něco smysluplného, ale ještě nikdy se to nestalo, takže mne to většinou přestane bavit.
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    máte prosím někdo přehled jestli má ještě nějaká "realitka" nebo realitní server nějakou funkční a obsahem nabitou appku pro telefony (android) jako má seznam sreality? nebo se to nakonec stejně všechno přeinzerovává právě na sreality?


    dik
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    DOBYTEK: Posílám SZ.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Prodávám byt na Praze-Východ, doporučili byste realitku? Nebo konkrétního realiťáka/čku?
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    GHORMOON: Stejne jako u jakekoliv jine realitky pulka makleru bude dobrych a pulka spatnych. Zadny pausalni pravidlo uplatnit nelze.
    GHORMOON
    GHORMOON --- ---
    rika vam neco realitka Bydli? na netu pulka lidi nadava a pulka chvali, coz muze bejt vlastni reklama :D (byli jsme se kouknout na slusnej barak, co je pres ne, tak na co nejvic dat bacha, jestli sou necim proflakly)
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    DOBINKA: My nedávno zažili něco podobného (u domu) a rovnou nám řekli, že se přihazuje po 100 000,-.
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Ahoj, to záleží na tom jaké jsou v místě obvyklé ceny... když dělám aukce já, většinou se nám podaří dostat tak 5% nad tržní cenu. Zejména u chaty je ale obtížné určit, jaká vlastně ta tržní cena je. tam to může dost lítat a navíc po chaty a rekreační nemovitosti je teď obrovský zájem, takže tam ten narůst může být opravdu velký.
    DOBINKA
    DOBINKA --- ---
    KASUMI: No, to jsme si mysleli taky :D Resp. jsme na to byli "zvyklí" z kupování bytů. Teď se ale jedná o chatu a o ty je teď asi dost zájem, tak se ceny, zdá se, navyšují. Otázka je o kolik :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    DOBINKA: Lol
    Já myslela, ze se časem (vyjednáváním) cena snižuje :))))
    DOBINKA
    DOBINKA --- ---
    Ahoj, nemáte někdo zkušenost s tím, kolik se obvykle přihazuje při koupi nemovitosti? Dnes jsme hned po prohlídce řekli, že máme zájem a makléřka přišla obratem s tím, ať zvážíme, kolik bychom nejvíc za nemovitost byli ochotni dát, že bude asi více zájemců. Nevíte, kolik? A přihazuje se to postupně s navýšením nebo jen jednou a konec? Díky.
    STAM
    STAM --- ---
    ahoj, hledám realitního makléře který by (samozřejmě za úplatu) pomohl s výběrem nemovitosti v Praze, případně poskytl konzultace, díky.
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Zdárek, neděláte tu prosím někdo odhady nemovitostí/pozemků, případně něco jako vyhodnocování lukrativnosti atd...?

    Kdyžtak pošta, díky moc
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    MUFLONEK: predpokladam, ze mate nejakou rezervacni smlouvu - tam se pise co?
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    ZAPPO: Já si myslím, že to umí všecky, ale to bezúplatné zadávání do systému je většinou dost neefektivní. Našel bych si někoho kdo se zabývám přímo výhradně prací s poptávkou a tomu bych zaplatil za službu vyhledávání.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Máte někdo zkušenosti s realitní kanceláří, která umí pochopit specifickou poptávku, inteligentně si ji zadat do systému a dát vědět, když se podobná nemovitost naskytne?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Doporuci prosim nekdo maklere - koupe bytu v Praze. Diky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam