• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISHUGERealitní kanceláře - zkusenosti, reference
    STAM
    STAM --- ---
    ahoj, hledám realitního makléře který by (samozřejmě za úplatu) pomohl s výběrem nemovitosti v Praze, případně poskytl konzultace, díky.
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Zdárek, neděláte tu prosím někdo odhady nemovitostí/pozemků, případně něco jako vyhodnocování lukrativnosti atd...?

    Kdyžtak pošta, díky moc
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    MUFLONEK: predpokladam, ze mate nejakou rezervacni smlouvu - tam se pise co?
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    ZAPPO: Já si myslím, že to umí všecky, ale to bezúplatné zadávání do systému je většinou dost neefektivní. Našel bych si někoho kdo se zabývám přímo výhradně prací s poptávkou a tomu bych zaplatil za službu vyhledávání.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Máte někdo zkušenosti s realitní kanceláří, která umí pochopit specifickou poptávku, inteligentně si ji zadat do systému a dát vědět, když se podobná nemovitost naskytne?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Doporuci prosim nekdo maklere - koupe bytu v Praze. Diky.
    TBK
    TBK --- ---
    MUFLONEK: jak to popisuješ, tak to klidně může být - insolvenční správce má povinnost zpeněžit za nejvyšší nabídku, pokud je tam někdo další za víc, musí ho upřednostnit, rezervace v kanceláři zprostředkovatele bohužel na to nemá vliv...
    Jinak zpeněžení majetkové podstaty v insolvenčním řízení se řídí insolvenčním zákonem, morální/etický kodex Re/Maxu v tom nehraje vůbec žádnou roli :)
    Ano, někdy jsou odměny v rámci insolvenčního řízení nízké a čeká se dlouho na ukončení řízení, ale patnáct navíc za právní servis nemůže kancelář požadovat, to zákon nepřipouští.
    Pokud se nepodaří ze strany zprostředkovatele obchod dokončit, rezervační zálohu musí vrátit.
    Držím palce, ať to dobře dopadne.)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    MUFLONEK: Jak jsem ti psal níž. Je to jednoznačné porušení RE/MAXí vlastní etiky. Předej to výš.
    QUIP
    QUIP --- ---
    MUFLONEK: Spis nahod jmeno maklerky, at vime, komu se zesiroka vyhnout.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MUFLONEK: Nahod sem anonymizovanou rezervacni smlouvu
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Pokračování příběhu: V týdnu makléřka napsala, jako že ti zájemci jednají s insolvenčním správcem o vybavení, že jestli se dohodnou, tak TEPRVE složí zálohu. Zda chceme teda vratit naší zálohu nebo zda nechceme ještě počkat, jak se oni rozhodnou. Se fakt musíme smát...
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    MUFLONEK: Ahoj, už sice v RE/MAX nějaký čas nejsem, ale reklamce vždycky fungovaly a pokud je to jak si myslíš, tak by ti to mohlo pomoct: https://www.remax-czech.cz/reklamacni-formular
    DIM_
    DIM_ --- ---
    MUFLONEK: No tech 15 vam asi nevrati... je to nejaky smradlavy.
    Ale co pise LINKOS - podle me neexistuje slusna realitka. Realitak mozna, ale tech je tak malo, ze to nestoji za rec.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    LINKOS: Ten barák se prodává v insolvenci. A realitka tvrdí, že insolvenční správce dál příkaz, prodat to vyšší nabídce. Takže jde je pravda. Osobně si myslíme, že prostě je to tak, že ten o ten rozdíl za co to nabízeli a to co nabídl další zajemce (O 300 tisíc více) se šábne správce s makléřkou. Ten údajný zájemce, totiž ten dům uvidí až zítra... A aniž to viděl, tak nabídne více?
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    MUFLONEK: jinak nejde si na postup stezovat nekde vyse, ze ti tim zpusoby skodu atd. Preci jen tys vsechno splnila a na todle muze byt selhani jednotlivce a jen jim to pokazi reputaci. Zkusil bych se obratit na nekoho kdo ridi pobocku, nebo vys...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    MUFLONEK: zajimave re/max pokladam za jednu z tech slusnych realitek, nesnazici se obrat zamerne klienty na nedodrzeni smluvni apod...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    DIM_: no vše nám vrátí, to víme.o) ale prostě ten přístup...
    DIM_
    DIM_ --- ---
    MUFLONEK: Na tu zalohu mate smlouvu, ze? Kde je napsano, ze ma byt 120 tisic. Jestli jo, tak je to od nich extra humus.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Už jste se s tím někdo setkal? Moc tomu nerozumím, složili jsme 120tis zálohu na dům ve společnosti RE/MAX a za čtrnáct dní přišel mail, že jestli bychom nedali o 300 víc, nebo to prodá někomu jinému. Bohužel kolem financování bylo zaintersováno x lidí jejichž práce vyjde vniveč. Ještě jsme museli ihned zaplatit právní servis 15tis, jelikož paní nám vysvětlila, že je to insolvence a že mají z prodeje malou provizi, tak se do toho právní servis nevejde.

    Čekala bych, že po složení zálohy se prostě u inzerátu dá rezervováno a už se to aktivně nenabízí... tohle nám přišlo dost nefér...
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    Ahoj,

    potřeboval bych poradit s nastavením nájmu. Jedná se o byt v Praze na Petřinách. Panelák, ale zateplený. Byt zrekonstruovaný a dobře vybavený. Patro 5. s výtahem. Dispozice 2+kk, výměra 54 m2. Kousek na stanici metra a tramvaje. Klidná ulice.

    Kolik by byl nějaký aktuální realistický nájem? Dokázal by někdo i říct, jak se nájem změnil za uplynulé dva roky? Mockrát díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam