• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    GIO
    GIO --- ---
    LOJZIKOVO: si me vyfiltruj. ja uz se k tomu vyjadrila mnohokrat a aktualnin napln diskuze mi rpidje spis smutna. toci se v kruhu a navic zbytecne priostruje..
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    GIO: tak taky prispej nazorem na vec...kecat umi kazdej;-)
    LUCKILL
    LUCKILL --- ---
    GIO:
    Prave kdyby jsme je nikdy nezacali pouzivat tak sme bez problemu... ;)))
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: seš fakt kašpárek...
    GIO
    GIO --- ---
    LOJZIKOVO: ???

proboha, lidi, zacnete pouzivat mozky...

aspon trochu, a na obou stranach barikady....
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    DRAKKA: az sejmes nejaky decko na prechodu reknes ze se ti smekl volant?? to proste neni omluva....zenska je blba a musi za to nyst nasledky i kdyz to bylo neumyslne...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    TSOH našel sobě rovného :-D
    LUCKILL
    LUCKILL --- ---
    FNUKII: chci dukaz ty brebto ;)) teda pokud i tohle slovo je pro tebe sprosty tak mas recht! Jde spis o nespisovne vyrazy, ktere jsou vsak stejne plnohodnotnou soucasti jazyka ceskeho jako vyrazy spisovne...;) kurva drat, vzdyt hanlivy-nespisovny vyraz ma mnohem vetsi vypovidaci hodnotu nez nekolik vet... Hnidopichu!;), akorat utikas od tematu... ne promin ted uz jsem prestrelil, ale byl jsem neuveritelne rozcilenej, je to i ventil...
    BUXIE: Ne, jsem totiz nevzdelanej neslusnej antikrist, ale nezabijim zbytecne z rozmaru zive tvory a zbytecne neobhajuju podobne jednani... Jestli sis nevsimla nase spolecnost je vy...... uz davno...

ZPATKY NA STROMY, INSPIRUJME SE ALF! PEKLO PRO VSECHNY!!! NEJENOM PRO ZVIRATA!!!!! VZDYT LIDI JSOU NEJVETSI PRASATA!!!
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    TSOH: ja se nedivim, ja konstatuji.....a srovnavam co je srovnatelne
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    LUCKILL: to ma byt jako projev slusneho vzdelaneho cloveka? Pak se nedivim ze je nase spolecnost tam kde je.....
    FNUKII
    FNUKII --- ---
    LUCKILL: ty si sprostej pořád a všude. zkus se začít vyjadřovat trochu normálně.
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: díky ujistil jsi mě že jsem normální... dávno vim, že většinová část populace nežije život dle sveho scenáře....
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    BUXIE: To nemá cenu... ten prostě žije ve svém světě... :-)
    TSOH
    TSOH --- ---
    BUXIE: nevim čemu se divis > stojim si za tim ze clovek kterej se necha vyfotit u mrtveho zvirete (jeste k tomu s usmevem na tvari) je proste hovado... zminoval jsem > kdo hleda najde... (takze odkazy v zadnem pripade prekvapen nejsem). Mezi zabijačkou a lovem m!slivcu je trošku rozdil (zabijačka - využití zvířete (jestli se to tak da řict ) od A do Z, kdežto hony a podobne ,,akce,, jsou ve valne většině připadu pořadany za učelem uspokojování primitivnívch pudů ...... (snad jsi to po prohlednuti fotek take zjistila...>viz nastěnka jak se ,,kochaj,, nad obrazcema vyskladanych z mrtvých zvirat... atd).
    K dotazu zda ziju v CR > ano (nejakou dobu v UK, Špáňu a po prirode se vubec pohybuju dost) takže jestli si me chceš zaškatulkovat jako nějakeho TV čučílka zavřeného v paneláku tak špatně...
    LUCKILL
    LUCKILL --- ---
    BUXIE:
    Hele tady nikdo nebreci nad lovem, me osobne sere debilni stupidni arogantni predstava lidi, ze zvirata jsou tady jako neco pro nas (stejne jak Zeme) a ze nam maj slouzit a ze mi jim muzem jakkoliv ublizovat. A je jedno jestli to zrovna delaj "lovci" pri sve ego-jizde, nebo na jatkach a ja nevim kde. Bez na jatka, pracuj tam, podivej se na hony a nahanky a chovani dnesnich myslivcu. Byl sem na vsech tehlech mistech, takze vim. Zabil si vubec negdy neco??

Tak me prestan srat a cum kolem co se deje! Kurvozmrde! Nasral si me, tak sem sprostej no... Bite back tobe nejvic....
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    A preci jen mi to neda, ale nebudu to tady zahcovat....takze
    http://www.biofarmajure.ic.cz/img/zabijacka-2.jpg
    http://mapfoto.a2b.cz/19-zabijacka_07/slides/zabijacka_00.html
    http://lh3.ggpht.com/_TP5KOcTcyGc/R2U4Y4KyaOI/AAAAAAAAAN8/hEUgK6Se-P8/IMG_1205.JPG
    http://photo.czweb.org/zabijacka.htm

Ano, vsichni jsou to lovci....prosim probud se.

Omlouvam se za OT, ale zde mate krasnou demonstraci pomyleneho chapani nekterych lidi.
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    TSOH: mno, zadej si do googlu nebo do kterehokoliv vyhedavace zabijacka a mozna se budes divit. Tak me napada jestli vubez zijes v CR, ze te tohle mijelo cely zivot .....
    KENJIRO: dik :) byl jsi rychlejsi

BTW proc peklo, protoze si rok krmis Pepika a pak zabijacka, klepnuti kralika z kralikarny, zakrouceni holoubatum krkem je na vesnici na beznem dennim poradku, vis tam si lide do kolonialu nechodi pro kureci. Maji svoje a nikdo se nedivi kdyz jim pak na dvorku visi prase nebo krava.

Tady z toho vy delate neco nepredstavitelne hnusneho a nehumanniho odporujiciho mysleni. Fakt nahlavu

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    LOJZIKOVO: tak to ale neni pripad z toho clanku ktery sjem pastovala...tam se pes proste vysmek ze stopovacky, to nebyl umysl...
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: samozřejmě sem se díval (takova odpoved se dala ocekavat...) ano jsou tam fota... vidim tam lidi pri ,,praci,, ... nepozujou... (ale samozrejme kdo hleda najde... (pokud nekdo bude pozovat i na zabijacce jde s nejvetsi pravdepodobnosti zas o nejakeho lovce...)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    TSOH: Use Google, type "zabíjačka".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam