BUXIE: videla.
liska moc pobavene teda fakt nevypadala, obzvlast zaver, pes do ni zakously (do ocasu) a strkali se oba do sudu s vodou.
no ale s tim odvolanim to je jeho problem, ze ti tam vleze, nebo spis tvuj, to nema s kontaktnim norovanim co delat, myslivci chtej po lidech aby jim psi poslouchali, tak ocekavam to same od nich. tecka
neni to zbytecna ztrata, pes ma byt odvolatelny, vy to tak prece chcete, riskujeme to my normalni lidi, at to riskujou i mylsivci. i pes zvykly na norovani v umele nore muze utect za jezevcem a nechat se zahrabat,furt nevidim duvod, proc to pises jako argumenty na obranu umelych nor.
ad ty kocky. PES NEMA CO HONIT CELY ZIVOT KOCKY. PES MA POSLOUCHAT A KDYZ HO ZAVOLAM, TAK S HONENIM MA PRESTAT, CHAPES ME ZEANO... uz me to tu fakt nebavi postopadesate opakovat, promin,...
jako a uz vubec me nezajimaji argumenty ze strileni na neco rychlyho je tezsi, noa? trenujte, a kdyz uz se teda netrefite a psi ho dobehnou jak pises, tak tu nechci cist jak na to pani koukali, jak se psi snazi, misto aby prase trpici prerazenymi nohami nechali sedet a okusovat se, misto aby ho ihned dodelali. zhuverilost. nemam nic proti tomu pouzivat osy pri honu prece, vadi mi ta zabava kolem, jee koukejte ti jsou sikovni, chytili ho a cumet na prae, ktere se trapi a visi na nem ctyri psi
vs, pes ti nelacni, haha to je k smichu, kdyz ho to ucis, tak samozrejme lacni..je to zabava, to ano.a lacni pri ni.
tad tvi psi, ano, pro vsechny co to maji dovoleno je to zabava samozrejme, ja zas vim, ze jak je to pro nej zabava, rozbehne se ti tak po vsem, nerikej mi, ze kdyz jdes se psem jenom tak po lese a zrovna "nehonite", tak se ti pro zabavu nerozbehne za xxx (dopln cimkoliv)
nevim, proc si furt myslis, ze nic nevim, ja vim moc dobre jak se dovede chovat terier, obzvlast treba border, kor na lovu, kor kyz jsou smecka. ale furt to prase jen tak nezabijou, clovek ma nastoupit ihned co to jde a zvire humanne strelit aby se netrapilo, ne cucet, jak si jeho pejsci hrajou. je mi uplne jedno jaky maj ti psi srdce.. at si jsou srdnati jak chteji, mi nevadi ti psi, mi vadi chovani lidi koem a to tu taky opakuju asi po stopadesate.
mimochodem to je presne to skatulkovani, kdyz vite, jak jsou vasi psi srdnati a umi rabijatovet, proc vam rpijde teda tak divny, ze obcas nekomu zdrhne pes s podobnymi pudy, nebo jen za ucelem se probehnout a po tech strilite)nebrat osobne, mylsim cele sdruzeni) kdyz tohle vite, tak byste snad mohli pochopit proc ten pes zdrhne, ze to treba panikovi nemusi byt rpijemny a ze misto zastreleni byste moli pouzit mozek a majiteli nalozit spis pokutu nez mu psa odprasknout.