• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    LUCKILL
    LUCKILL --- ---
    uz se to tu strasne rozmazava...

jde snad o zavazne prohresky myslivcu proti zviratum a prirode vubec... resit tradicni praktiky lovu je k nicemu...

Dohledani se delalo snad vzdycky a delat bude, psi k tomu proste patrej atd...

PTACOPYSK:
    ale tak to je snad ta krasa ne? Byt v prirode a je snad jedno kolik naboju ti zmizi z kapsy...

byl jsem osobne na honech, nahankach, brigadach apod. Od urcite doby mi to zabijeni vadilo, byly za tim jak osobni antipatie k tomuto jednani, tak i docela velka koncentrace kovboju co chteli krev, strelbu, padajici kusy... Hodne myslivcu bylo macho povahy, a navic omezeny... Dalsi byly ty co meli takovej prapodivnej vztah k prirode, snazili se o (asi) ni starat a pak sli masit s flintou a kamosema z hubertova cechu...

Odhaduju ze se pohybujes v tomto prostredi, schvalne kolik myslivcu by chodilo, nebo chodi do prirody jen s fotakem?
    TSOH
    TSOH --- ---
    PTACOPYSK: aha... tak to je všechno ? dohledat e-mail ? :) hele tohle me fakt rozesmalo.... dohledani e-mailu a adresy řeší problem... :)
    KENJIRO: jasně tam píšu, že když odpovim (reaguju na přispěvek) a nasledně je misto odpovedi vznesen uplne jiný dotaz na jiny prispevek (tejden vzadu)...

ohledne pisoaru jsem to prvotne neadresoval nikomu - chapes to... snad (divim se ze ty vetvicky ti porad lezej v hlave....) jako chces naznacovat ze kdyz se vede diskuze se nesmi nic vkladat nebo co ? prober se...

ale tohle bych zde nerozebiral.. kdo co jak odpovida - o tom to zde neni...
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    TSOH: však já ti na to ráda odpovím, ale holt nejsem tak pohotová jako ty :) ad pan Beran - však Kenjiro pána uspěšně dohledal, na co jsi zvědav?
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    TSOH: no vždyť jsem ho taky dohledal, ne?

TSOH: "jen mě přijde dost zvláštní když ti odpovim(reaguju na tvuj prispevek) a ty vzneses dotaz uplnen z jineho soudku... ale v poho je to tvuj styl.... nic ve zlem..."

A to říká člověk, který diskusi na téma "jak vyřešit problém s nedostatkem odborníků" během pár příspěvků obrátil k zásadní a životně důležité otázce, jestli si myslivci vždycky dávají do pisoárů větvičky...
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    TSOH: víš, asi jsi nikdy nebyl na naháňce nebo na honu, ale opravdu to nevypadá tak, že si tam stoupneš ke krmelci, vyběhnou prasata, ty si zastřílíš a zas jdeš do teplý hospody. Buď mrzneš často ve velkých mrazech na předstupu několik hodin, nebo jdeš často téměř neschůdným a neprostupným terénem, někdy doslova po čtyřech, klidně dvacet kiláků. Často si kolikrát ani nevystřelíš a odneseš si pak domu jednoho bažanta.
    PIKSE: Tak tohle samozřejmě každý rozumný člověk odsoudí. Na druhou stranu se tam píše, že psi dohnali psase 200 metrů daleko, takže pokud by tam nebyli, prase by pak pobíhalo volně s přeraženým během. Pak budu snažit zvíře co nejrychleji dostřelit, ale pochopitelně na úkor bezpečnosti psů. Samozřejmě žádný zvíře nemůže trpět kvůli tomu, aby si můj pes víc užil.
    LUCKILL
    LUCKILL --- ---
    PTACOPYSK: asi to jde, kdyz to rikas. Pokud je ta touha, nebo pud silnej jako treba dobra pamet psa na napadeni v mladi-tak tomu moc neverim...
    TSOH
    TSOH --- ---
    PTACOPYSK: jasně... take mam doma tašky ve kterejch neni vubec nic.... :) visej na hřebíku s puškou a nic v nich neni...

mě nevadi nic > jen mě přijde dost zvláštní když ti odpovim(reaguju na tvuj prispevek) a ty vzneses dotaz uplnen z jineho soudku... ale v poho je to tvuj styl.... nic ve zlem...
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    TSOH: pokud bych si měla tipnout, tak v tý tašce není vůbec nic, to vůbec není taška na náboje.

P.S. jestli ti vadí, že reaguju zpětně, tak to nečti. Nemám čas vysedávat u internetu pořád a reagovat tak svižně.
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    BUXIE: Jo, to, co pise Buxie, muzu potvrdit .... pri honu poslu psa do rakosi nebo do houstiny, kam bych se ja tezko dostala. Kdyz mi pes vystavi, musi na povel vypichnout zver. Normalne zver honit nesmi. Proc taky ze ....
    GIO: to s tim sudem s vodou jsi videla nekde nazivo? nebo na youtube? Do nory ti muze vlitnout i vychovany pes - zvlast pokud je na norovani nauceny, proste tam muze zmizet driv, nez si toho vsimnes. Stejne jako mne se pes rozbehne za padajicim bazantem, aniz bych mu k tomu dala povel.
    Ad strileni - veta trenujte je fajn, ale i ti nejlepsi strelci se proste nekdy netrefi, navic kulovnici dneska ani pomalu nemas kde nastrelit, kor s ni nekde trenovat strelbu na pohyblivy terc.
    TSOH
    TSOH --- ---
    PTACOPYSK: taška a hrníčky dokreslují dokonale dle meho nazoru atmosferu v bytě...,, je tam skutečně moc utulno,, ... co myslíš že v té tašce je ? bombonky pro děti ?
    mimochodem před časem jsem viděl dokument o jedne postarší žene (Němka) ktera měla doma všechno s K. Gotem ... je to takova posedlost víš ? ten pokoj to trochu připomenul... podobnej stav mysli...

ps > dyštak ještě vyhrabej nějakej starší text a zas se zeptej...
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    TSOH: proc by v ty brasne meli byt zrovna naboje??? a co mas proti hrnickum s mysliveckou tematikou? co to svedci napriklad o mne, kdyz mam doma hrnek s jelenem?
    TSOH
    TSOH --- ---
    PTACOPYSK: to se samozřejmě uvidí... také jsem zvědav... ---->>čti >> KENJIRO:
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    KENJIRO: obávám se, že to zůstane u toho mletí pantem :)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    LUCKILL: odnaučit honit cokoli můžeš každýho psa, jen u některého to jde líp a u některého hůř (hlavně podle toho, jestli už jsou v tomhle smyslu zkažení).
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: myslíš jako svěrací kazajka a odvoz do izolace ? dyštak brnknu do Bohnic... máš káru ? pro takovýhle lidi je tam tušim celej pavilon, kde je po zdech hafo parůžků, kůží a pušek (zalité hlavně)... takova last station...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    TSOH: Ne. Předpokládám, že je tu dost lidí, kteří budou šťastní, že konečně můžou udělat i něco jiného než mlít pantem, konečně se svézt po někom, kdo za to opravdu může, a nadšeně se toho ujmou.
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    ANABEL_LEE: mne to nepripada jako utopie, ja jsem psa loveckyho plemene honit kocky odnaucila docela rychle (potrebovala jsem ho brat ke konim, kde byly stajovy kocky). Pak mohla mohli spolu lezet klidne na jedny posteli. Pokud ma ale nekdo doma kocku uz od stenete, je to snazsi.
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: mimochodem s tim kontaktem na mr. Berana maš něco v planu ?
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    GIO: jak jsi prisla na to, ze pes myslivce si v honitbe muze delat co chce a honit vsechno co se mu zlibi? k tomu buzerovani lidi - zatim jsem se setkala s tim jen jednou, ze hospodar slusne (i kdyz razne) upozornil pani, ze ma mit teriera na voditku, protoze terier si to padil asi 200 metru pred pani zcela mimo jeji dohled. Casto jsem videla nekoho se psem bez voditka, blizko sebe pod kontrolou, jak minul skupinku myslivcu a nikdo nikdy nerek ani popel. Zato jsem se setkala uz dvakrat s tim, ze nas sprdli pejskari, kdyz jsme cvicil polni prace (my vsichni v zelenym, myslivci nebo adepti) ze mame jit do pr a at si ty svoje cokly vezmem laskave na voditko.
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: ing ?? to me prekvapuje...

maš pravdu > poštval psy a ještě ke všemu si vše fotil....
    i ten jeho e-mail lecos vypovida (lovecke.srdce@seznam.cz...) je to vlastně takovej chudák... politování hodnej..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam