myslim si, že člověk nemusí být velký psycholog, aby z těch fotek vycítil ,něco, o autorovi... jak zde píše
STILL_PRIMITIVE: rozhodně to NENI normální cpát fotoaparát do vyvrženého zvířete a dokoumentovat si tim cosi.... zrovna tak fotit krev na zemi... a to jsem myslel, že si od vás přečtu...
PANPREDSEDA: fotografické momentky mám rád (sám jich mám doma hafo...) ... snad právě proto, že lecos poví o autorovi... a je jedno zda si je prohlíží abstinent, puritán jak píšeš nebo někdo jiný... umění (at se jedna o fotografie, malbu, básně...) je pro každého a je jen otázka co si v něm kdo najde... bystřejší z nás najdou i lecos o autorovi...
------
ale zpět k tématu : neverim zde nikomu, ze ty fotky vam pripadaji normální... bud jste tak slabí, že to neuznáte... neuznáte, že m!slivost neni zcela v pořádku... že tam jsou lidé, kterým krev delá radost (a toto činí v rámci ,legální zábavy,)... a ti lidé jsou nemocní... důvod proč to nepřiznat je jednoduchý - člověk, který je k tomuto od mládí veden a v jeho rodině je m!slivost tak hluboce zakořeněna, že již nelze zpět... nelze na toto upozornit tátu, dědu... u nich je to zcela pasé... a potom si člověk lže... sám sobě a to je nejhorší... a štve ho to ... (viz. Kenjiro, který neni schopen smysluplně odpovedet na jakýkoliv dotaz smerujici timto smerem).
>> a další variantou je, že jste tak mimo, že vám fakt pripadá cpaní fotoaparatu do utrob vyvrzeného zvírete normální...a možná se vám to líbí.... potom ale vyhledejte odbornou pomoc nebot se tato ,záliba, casem může vymknout kontrole...