já osobně teda "obdivuju"každého,kdo je schopen překousnout odchod jednoho z rodičů od rodiny...vím,že časem ta počáteční nenávist a nepochopení asi přejde,ale nedovedu si představit,že by jeden z mých rodičů opustil toho druhého(myslím tím kvůli někomu jinému!!!!!)Jasný,když rodiče mají špatné manželství,tak asi není co řešit,ale jestliže tam není problém a jednoho z nich by chytla druhá míza,tak by to pro mě byla hrozná zrada...ale je to běžná součást života,takže můžu být jedině ráda,že naši jsou furt spolu,i když kdo ví jaká skrývají tajemství:))
Napadá mě při tom otázka,jestli mají(měli) vaši rodiče před vámi rodinná tajemství)potraty,nevěry, různé tragédie...)mně totiž doma nikdo nic neřiká a všechno tohle se dozvídám úplně náhodně...a fakt mě to štve...nedávno jsem se třeba dozvěděla,že táta má někde nevlastní sestru,kterou nikdy neviděl a nic o ní neví(děda měl milenku/ky)...úplně jsem měla chuť zavolat do pošty pro tebe:-)))),protože mě to fakt zajímá...ale asi jsem jediná....a nebo jí zná a jen se o tom nemluví....
mi připdají hrozně zajímavá tahle rodinná tajemství:))