POA: ad k tomu protestfestu,myslim,že tohle by mě udělat každý rodič....A i pro to dítě je to fajn,že vidí,že rodič má zájem a nechce vidět jen ty špatné stránky těchto akcí....když jsem mámě řikala,že jdu právě na protestfest,tak se taky zajímala,ale nakonec se mě zeptala,jestli jsem jako anarchistka nebo co jako,prostě zase vše nepochopeno...nicméně kolikrát jsem si řikala,že by bylo fajn,aby semnou někdy jeli(když ještě byl)na czechtek a podobné akce a viděli to i z jiné stránky,nebo prostě jim ukázat co mě baví...podle mě to dost upevní vztahy....
A k té tvojí situaci....je to docela hustý,že odchod otce způsobí tohle...myslíš,že to je věc autority?když u tebe nebyla schopná nic respektovat a u něj jo....přeci když jste byli jako rodina,tak tě musela respektovat nebo jak jste to doma měli zařízené(jestli o tom teda chceš mluvit)....je fakt,že se říká,že matka bez otce(manžela)ztrácí oporu a někdy má s dětmi problém....
jinak k tomu poslednímu příspěvku...myslíš,že bys toho byla schopna?vždyť jí musíš strašně milovat....