mno tak si rikam ze to je presne forum pro me...
Moje draha maminka... Nemam nikoho jineho krome ni a mladsiho bratra... Ovsem.. nekdy je toho uz i na me dost.
Otec se odstehoval kdyz mi byly ctyri roky. Od te doby sem ho nevidela (momentalne mi tahne na 20 let...) stale ziju u mamy a bratra, protoze mam cerstve dokoncenou stredni skolu a jeste nemam tak dobrou praci abyhc si mohla dovolit zit sama nebo s pritelem - je na tom co se tyce financi docela podobne a byt bysme spolu zatim neutahli.
takovy ty problemy ze se mame nelibi muj pritel se kterym sem uz pres tri roky, ona ho zna, nejdriv tvrdi jak patri do rodiny a pak jak je hroznej ze nechce jit makat k nam na chalupu... to uz prehlizim, sem na to uz zvykla.. ovsem ted me ma matka rozsekala uplne nejvic..
Dva roky sem ted chodila do jazykovy skoly. Skolny za ty dva roky cinilo neco kolem 14000 - 15000 dohromady (kurzy anglictiny jednou tydne). Ovsem v prvnim rocniku profesorka sotva umela anglicky, a ve druhym se vzdycky na neco zeptala a clovek ani nestihl otevrit pusu a uz odpovedela za nej a jeste si rekla jak spravne to rekla... Pristi rok samozrejme pokracovat v tomhle duchu nechci, a tudiz na tehle "skole" chci studium ukoncit. Ovsem hacek..
Mamka prej ze kdyz sem neudelala ty postupovy testy do toho dalsiho rocniku tak si pristi rok musim platit sama. Oznamila sem ji ze uz tam chodit nechci, ze je to stejne na nic, protoze za cely ty dva roky me nenaucili nic noveho. I na te stredni prumyslovce sme toho brali vic nez tam. Mno a ma draha maminka na to ze mi teda sebere ty penize na ridicak - ktery mi mimochodem slibila a dala za maturitu a ze se z ni pristi rok zaplati. tak sem se samozrejme ohradila, at uz mi laskave teda nic neslibuje ani nedava kdyz mi to pak zakaze nebo sebere.
Tak prej ze teda ne, ze mi je necha, ale pristi rok (cca 9000 - 10000kc) si zaplatim sama. A pokud s tim prastim tak ji zaplatim ty predchozi dva roky tzn. cca tech 15000kc.
Na jednu stranu ji chapu, ale na druhou stranu kdyz sem ji uz v pulce prvniho rocniku rikala jak to vypada a ze je to uplne na pytel, tak rekla ze ji to nezajima a ze tam chodit budu.
Mno nic, chtela sem si postezovat. Nastvala me tim, fakt desne